fbpx

VELKOMMEN I HEKSERIET

Her på siden kan du læse om behandlinger, workshops, konsultationer, business sessioner, uddannelsen, og alt det andet der foregår i Hekseriet.

Min klinik kaldes altid for Hekseriet, og det gør den jo fordi jeg er heks.

Her får du den behandling din energi og din krop har brug for.

I min klinik kommer alle slags mennesker til behandling.

Sportsfolk, spiseforstyrrede, stressede, selvskadende, mennesker med angst, familier i krise, klienter der er i forløb med kemoterapi, unge og børn der har brug for en voksen som kan forstå, hvordan det er at være født med stærke evner.

Her kommer mennesker, der er trætte af at sidde fast i deres liv og ikke kan nå deres drømme, selvstændige der ønsker vejledning med fokus på det Universet vil fortælle dem, og mange andre.

//Mariakaisa

BEHANDLINGER

Mariakaisa lukker for tilgang af nye klienter, tilbyder kun telefonclairvoyance, fjernhealing, businesssessioner og husrens.

I stedet tager Pia over.

Pia er min fantastiske assistent, uddannet af mig, og har også en masse andre kurser og uddannelse.
Pia er et fantastisk mildt, indfølende og skarpt menneske der forstår at sætte spot på blokeringerne, så du kommer videre til næste skridt på bedste vis.
Pia bruger dine og sine egne hjælpere og guider under behandlingerne, så du får mest mulig støtte og hjælp på alle planer.
Pia bruger healing, clairvoyance, naturen, olier, krystaller og klarsyn under behandlingerne.

Jeg kan kun anbefale dig at få en behandling hos Pia

Der er tilbud på Pias behandlinger resten af året, prisen er kun kr 1000,-. Prisen stiger til kr 1250,- pr 1/1 2021.

 

Husrens med heksen Mariakaisa

Aura Soma

Aura-Soma er et unikt healingssystem, der blev skabt i begyndelsen af firserne i England af Vicky Wall. Vicky Wall ønskede, at forene sin erfaring og viden inden for Aromaterapi og Urte Medicin med sin tilgang til farver og viden om Auraen.

Aura-Soma er levende farver. Hver enkelt farve er en bevidstheds tilstand. Vi opfanger disse tilstande igennem vore tanker og følelser.
Aura-Soma er skabt med henblik på, at bevidstgøre og erkende os selv igennem farver.

Planterne og de æteriske olier, som produkterne består af, levendegør farverne og styrker livsenergien.
Aura-Soma er kendt og anvendt i store dele af verden idag og der findes et større udvalg af Aura-Soma produkter.

Aura Soma telefon konsultation

inkl. 1 Aura Soma-flaske

Få professionel vejledning i hvilke Aura Soma-flasker der passer til dig og din udvikling

Ønsker du at rydde op i gamle blokeringer og give din personlige udvikling et ordentlig spark? Så er Aura Soma et særdeles effektivt og healende hjælpemiddel.

Dette er hvad du får:

  • En personlig online konsultation på Skype, over telefonen eller på mail af ca. 30 min. varighed
  • En Aura Soma-flaske tilsendt med posten (Porto betales i kassen )
  • Ved behov for at køb af mere end en flaske, vil flaske nr. 2 koste kr. 380,-

FJERNHEALING

Fjernhealing er en powerfuld, omsorgsfuld og dybdegående healing af din krop, følelser og hele dit energifelt.

Jeg tilbyder fjernhealing til både dig, din familie (dem der bor i din husstand),  og dine dyr, men også healing af din virksomhed sammen med dig.

Det særlige ved min fjernhealing er at den løber over 2-3 uger, så det er den længest varende behandling jeg laver uden at du behøver at komme til mig. Den går ind på alle planer og ind i alle lag, derfor er den så effektiv og kraftfuld. Og netop fordi den løber over så lang tid, vil du opleve dybe transformationer uden at det bliver for voldsomt for dig, selv om du er meget sensitiv.

Husrens med heksen Mariakaisa
Business session hos heksen Mariakaisa

CLAIRVOYANCE

Den eneste form for ren clairvoyance jeg tilbyder, er ½ times telefon clairvoyance, hvis du har brug for det til at få afklaret helt konkrete spørgsmål eller problemer du går med.

En telefonclairvoyance foregår sådan, at du bestiller en tid på mail eller sms, får en faktura tilsendt, hvor jeg bekræfter dit telefonnummer og vores aftalte tid. Jeg ringer dig så op på det aftalte tidspunkt, og du får svar på de spørgsmål du har. Dem skal jeg ikke vide på forhånd.

En ½ times telefonclairvoyance koster kr. 975,-

HUSRENS

Mange mennesker bor i huse, hvor de påvirkes af andres energier. Det kan være tidligere beboere i huset eller området, det kan være afdøde familiemedlemmer eller bare dårlige energier de tiltrækker.

Det er ofte børn eller dyr der gør opmærksom på, at der er ubudne gæster i huset. Hunde gør, hestene er urolige, katten vil ikke være i bestemte rum osv.

Børnene taler ofte om mænd, kvinder eller børn, som de voksne ikke kan se. Men det kan børnene, og de har ret. Mange voksne har bare lukket ned for ikke at blive forskrækket, betragtet som skør eller overrasket.

Husrens med heksen Mariakaisa
Business session hos heksen Mariakaisa

BUSINESS SESSION

Du kan ikke drømme eller meditere dig til succes. Ellers var du der jo nu!

Vil du have afklaring på mulighederne i din forretning? En præcis plan for hvad næste (og de fremtidige) skridt i din business er?

Klarhed over hvad det er der blokerer for at du har alle de kunder du drømmer om? Mit laserblik på dig og din forretning? Det er bl.a. noget af det en businesssession med mig byder på.

Jeg støtter, skubber og løfter dig skridt for skridt frem mod dine mål. Også når du spræller og hellere vil ligge på sofaen og se Netflix.

Jeg har været fuldtidsselvstændig i mere end 10, og har i den grad skabt den forretning jeg drømte om, og meget mere til. Jeg laver kun det jeg brænder allermest for, bidrager kun med det der giver mig allermest glæde og arbejder kun det jeg har lyst til.

Derfor ved jeg, at jeg kan hjælpe dig med at give dig og din forretning et kæmpe spark fremad, mod alle de drømme og mål du har.

MEN det kræver noget af dig. Det kræver at du gør det vi aftaler, at du handler på de delmål vi sætter sammen i sessionen, at du ikke bruger din tid på overspringshandlinger.

Skal du have min hjælp til at sparke r✶v?

✘ Du skal vide, at du ikke kan drømme eller meditere dig til succes. Ellers var du der jo nu

✘ Du skal vide, at det kræver et stykke arbejde at nå din succes, men det er et sjovt og transformerende stykke arbejde

✘ Du skal vide, at du er nød til at træde frem i lyset for at glæde verden med dit bidrag. Hvorfor være hemmelig når du har noget at bidrage med?

✘ Du skal vide, at jeg er med dig hele vejen. Jeg støtter, skubber og løfter dig skridt for skridt frem mod dine mål. Også når du spræller og hellere vil ligge på sofaen og se Netflix, i stedet for at komme ud i verden.

Straks efter dit køb modtager du nogle afklarende spørgsmål fra mig. Dem skal jeg have tilbage senest 2 hverdage før vores session

En session tager op til 2 timer, og foregår over Skype eller telefon.

PRIS kr. 2000.-

Du får, inden afslutning, en klar køreplan til hvad du nu skal gøre. Jeg ved at jeg kan hjælpe dig med at stå endnu stærkere i din forretning, hvis du vil. Du kan også vælge at opgradere med en businessfjernehealing oven i. Skal du have min hjælp til at sparke r*v?

HEKSENS ENERGI-ESSENSER

Energi-essenser er fremstillet på energier fra måne, sol, jord, vand, træer, blomster og krystaller.

De er fremstillet efter kanaliserede opskrifter fra min mentor, læremester og største inspiration, nemlig min mormor. Det er hende jeg har de fleste af mine evner fra, hende der har lært mig op siden jeg var 2 år. Og selv om hun døde for mange år siden, er der ingen tvivl om at denne serie af Energi essenser af frembragt på foranledning af hende.

Business session hos heksen Mariakaisa

KRYSTAL HEALING WORKSHOP

26. maj 2019 · Næbbevej 7 · 4534 Hørve

Forkæl dig selv med en dag i krystallernes tegn

Alle krystaller indeholder energi.

Og den energi kan du få så meget glæde af, hvis du lærer hvordan. Der findes rigtig mange forskellige krystaller. Når du bruger dem rigtigt, vil du opleve krystaller der styrker, renser og hjælper dig, både fysisk og psykisk.

Denne energi vil jeg gerne lære dig at bruge, og derfor har jeg lavet denne workshop.

Du får en grundlæggende viden om krystallerne, lærer krystallerne at kende, og hvad de kan gøre for dig

Du lærer krystal energi og hvordan du får det bedste ud af den, samt en grundig introduktion i, hvordan du kan bruge krystallerne i din hverdag.

Vi taler også om, hvordan du vælger de rigtige krystalkombinationer, og hvordan du undgår krystaller der modarbejder hinanden – samt en masse mere om krystaler.

Du lærer hvordan du kan bruge krystallernes energi til at heale og støtte dig selv og andre i hverdagen.

BOOK en Krystal Workshop

Er I 10 personer eller flere der ønsker at deltage i Krystal Workshop, kan I booke jeres eget arrangement.

Jeg kommer i hele landet og afholder workshops.

Send mig en mail på heksen@mariakaisa.dk

Business session hos heksen Mariakaisa

GRATIS KRYSTALDAGE I HEKSERIET

Næbbevej 7 · 4534 Hørve

Jeg holder løbende krystaldage hvor Pia og jeg deler ud af vores viden og kærlighed til krystallerne.
Vi vil fortælle om forskellige krystaller, hvordan de bruges, hvad de bruges til osv.
Du kan på disse dage komme forbi Hekseriet, stille alle dine krystalsprøgsmål og blive klogere på denne skønne verden.

Der er 10% på alle krystaller disse dage

Det er ganske gratis! Du skal bare tilmelde dig på min facebookside.

DATOER:

27. JANUAR 2019 kl. 10.00 – 14.00

3. MARTS 2019 kl. 10.00 – 14.00

10. APRIL 2019 kl. 17.00 – 21.00

 

ENERGY MASTER – HOLD 5

TILMELDING ÅBEN

Early Bird pris ved køb inden 1 august 2019.
Mulighed for ratebetaling i 5 eller 11 rater.

Energy Master Parctitioner er en uddannelse, hvor du får helt styr på det der med energi. Jeg har lavet denne uddannelse for at hjælpe dig til, at blive styrket i det du mærker, på den måde du mærker det.

Den er designet til at hjælpe dig til, at forstå de beskeder, du får – netop som du får dem – så du kan hjælpe dig selv og andre bedst muligt.

BONUS

Ved køb inden den 1. juni 2019, får du også bonus til en samlet værdi af kr. 12.325.-

Din bonus indeholder:

Chakra Energy Master 6 månedes forløb ( Værdi: 8.500.- )

Krystal Tour på 21 dage ( Værdi: 500.- )

3 måneders medlemsskab i Kaisainde Verden ( Værdi: 850.- )

Krystal Healing Workshop på Sjælland  ( Værdi: 1.500.- )

Fjernhealing i december ( Værdi: 975.- )

Mulighed for ratebetaling i 5 eller 11 rater.

Husrens med heksen Mariakaisa

HEKSERIET ONLINE 

Business session hos heksen Mariakaisa

KAISAINDE VERDEN

Online Univers for dig der tager dig selv og din kraft alvorligt

Kaisainde Verden er for dig der har lyst til, hver måned, at komme nærmere dig selv, din indre kraft og i energimæssig balance. Hver måned vil jeg lægge nyt materiale op på denne side, så du hele tiden får min hjælp til at holde fokus på vejen mod din kerne.

Hver eneste måned får du adgang til nyt materiale. Det kan være et nyt tema med viden, øvelser og meditationer, et ekspertinterview med et menneske jeg ved vil inspirere dig og bidrage til ny viden, et Q&A-Call med mig – hvor du kan stille mig spørgsmål, og jeg giver dig rådgivning og sparring eller en workshop eller et fysisk møde kun for medlemmer af min Kaisainde Verden.

CHAKRA ENERGY MASTER

Få livsglæde, overskud og energien tilbage!

Chakra Energy Master er et 6 måneders online forløb, designet specielt til dig, der ønsker at skrue op for livsglæden og energien – og ned for uro og tankespin. Forløbet åbner op for et nyt modul hver 14. dag. Så du er sikker på, at det kommer ind i alle dine celler og hæver hele din energi.

Og det er ikke spor svært – jeg guider dig hele vejen fra a-z.

Husrens med heksen Mariakaisa
Business session hos heksen Mariakaisa

KRYSTALFORLØB FOR BØRN

Krystaller i hverdagen – både for børn og voksne

Den bedste gave man kan give sine børn, er at lære at justere deres frekvens og komme tilbage i følelsesmæssig balance.

Forløbet lærer dit barn at ”arbejde” med 10 forskellige krystaller, der på hver sin måde hjælper barnets vibration tilbage i balance.

21 DAGES KRYSTALTOUR

Sådan healer du dig selv med 7 fantastiske krystaller

Få glæde af dine krystaller i hverdagen.

Jeg lærer dig, hvad de 7 fantastiske krystaller Malakit, bjergkrystal, blondeagat, rosakvarts, ørkenrose, ametyst og rubin kan. Hvordan du får det bedste ud af dem, og præcis hvad du skal gøre med dem.

Du arbejder med den samme krystal i 3 dage, på 3 forskellige måder. På den måde ved du præcis, hvad du skal gøre, når du har brug for den enkelte krystals healende energi.

Husrens med heksen Mariakaisa