fbpx

LUKKET

JEG HAR VALGT AT LUKKE FOR WEBSHOP, FORLØB, UDDANNELSE OG BEHANDLINGER

VELKOMMEN I HEKSERIET

Her på siden kan du læse om behandlinger, workshops, konsultationer, business sessioner, uddannelsen, og alt det andet der foregår i Hekseriet.

Min klinik kaldes altid for Hekseriet, og det gør den jo fordi jeg er heks.

Her får du den behandling din energi og din krop har brug for.

I min klinik kommer alle slags mennesker til behandling.

Sportsfolk, spiseforstyrrede, stressede, selvskadende, mennesker med angst, familier i krise, klienter der er i forløb med kemoterapi, unge og børn der har brug for en voksen som kan forstå, hvordan det er at være født med stærke evner.

Her kommer mennesker, der er trætte af at sidde fast i deres liv og ikke kan nå deres drømme, selvstændige der ønsker vejledning med fokus på det Universet vil fortælle dem, og mange andre.

//Mariakaisa

BEHANDLINGER

Mariakaisa lukker for tilgang af nye klienter, tilbyder kun telefonclairvoyance, fjernhealing, businesssessioner og husrens.

I stedet tager Pia over.

Pia er min fantastiske assistent, uddannet af mig, og har også en masse andre kurser og uddannelse.
Pia er et fantastisk mildt, indfølende og skarpt menneske der forstår at sætte spot på blokeringerne, så du kommer videre til næste skridt på bedste vis.
Pia bruger dine og sine egne hjælpere og guider under behandlingerne, så du får mest mulig støtte og hjælp på alle planer.
Pia bruger healing, clairvoyance, naturen, olier, krystaller og klarsyn under behandlingerne.

Jeg kan kun anbefale dig at få en behandling hos Pia

Der er tilbud på Pias behandlinger resten af året, prisen er kun kr 1000,-. Prisen stiger til kr 1250,- pr 1/1 2021.

 

Husrens med heksen Mariakaisa

Aura Soma

Aura-Soma er et unikt healingssystem, der blev skabt i begyndelsen af firserne i England af Vicky Wall. Vicky Wall ønskede, at forene sin erfaring og viden inden for Aromaterapi og Urte Medicin med sin tilgang til farver og viden om Auraen.

Aura-Soma er levende farver. Hver enkelt farve er en bevidstheds tilstand. Vi opfanger disse tilstande igennem vore tanker og følelser.
Aura-Soma er skabt med henblik på, at bevidstgøre og erkende os selv igennem farver.

Planterne og de æteriske olier, som produkterne består af, levendegør farverne og styrker livsenergien.
Aura-Soma er kendt og anvendt i store dele af verden idag og der findes et større udvalg af Aura-Soma produkter.

FJERNHEALING

Fjernhealing er en powerfuld, omsorgsfuld og dybdegående healing af din krop, følelser og hele dit energifelt.

Jeg tilbyder fjernhealing til både dig, din familie (dem der bor i din husstand),  og dine dyr, men også healing af din virksomhed sammen med dig.

Det særlige ved min fjernhealing er at den løber over 2-3 uger, så det er den længest varende behandling jeg laver uden at du behøver at komme til mig. Den går ind på alle planer og ind i alle lag, derfor er den så effektiv og kraftfuld. Og netop fordi den løber over så lang tid, vil du opleve dybe transformationer uden at det bliver for voldsomt for dig, selv om du er meget sensitiv.

Husrens med heksen Mariakaisa
Business session hos heksen Mariakaisa

CLAIRVOYANCE

Den eneste form for ren clairvoyance jeg tilbyder, er ½ times telefon clairvoyance, hvis du har brug for det til at få afklaret helt konkrete spørgsmål eller problemer du går med.

En telefonclairvoyance foregår sådan, at du bestiller en tid på mail eller sms, får en faktura tilsendt, hvor jeg bekræfter dit telefonnummer og vores aftalte tid. Jeg ringer dig så op på det aftalte tidspunkt, og du får svar på de spørgsmål du har. Dem skal jeg ikke vide på forhånd.

En ½ times telefonclairvoyance koster kr. 975,-

HUSRENS

Mange mennesker bor i huse, hvor de påvirkes af andres energier. Det kan være tidligere beboere i huset eller området, det kan være afdøde familiemedlemmer eller bare dårlige energier de tiltrækker.

Det er ofte børn eller dyr der gør opmærksom på, at der er ubudne gæster i huset. Hunde gør, hestene er urolige, katten vil ikke være i bestemte rum osv.

Børnene taler ofte om mænd, kvinder eller børn, som de voksne ikke kan se. Men det kan børnene, og de har ret. Mange voksne har bare lukket ned for ikke at blive forskrækket, betragtet som skør eller overrasket.

Husrens med heksen Mariakaisa
Business session hos heksen Mariakaisa

BUSINESS SESSION

Du kan ikke drømme eller meditere dig til succes. Ellers var du der jo nu!

Vil du have afklaring på mulighederne i din forretning? En præcis plan for hvad næste (og de fremtidige) skridt i din business er?

Klarhed over hvad det er der blokerer for at du har alle de kunder du drømmer om? Mit laserblik på dig og din forretning? Det er bl.a. noget af det en businesssession med mig byder på.

Jeg støtter, skubber og løfter dig skridt for skridt frem mod dine mål. Også når du spræller og hellere vil ligge på sofaen og se Netflix.

Jeg har været fuldtidsselvstændig i mere end 10, og har i den grad skabt den forretning jeg drømte om, og meget mere til. Jeg laver kun det jeg brænder allermest for, bidrager kun med det der giver mig allermest glæde og arbejder kun det jeg har lyst til.

Derfor ved jeg, at jeg kan hjælpe dig med at give dig og din forretning et kæmpe spark fremad, mod alle de drømme og mål du har.

MEN det kræver noget af dig. Det kræver at du gør det vi aftaler, at du handler på de delmål vi sætter sammen i sessionen, at du ikke bruger din tid på overspringshandlinger.

Skal du have min hjælp til at sparke r✶v?

✘ Du skal vide, at du ikke kan drømme eller meditere dig til succes. Ellers var du der jo nu

✘ Du skal vide, at det kræver et stykke arbejde at nå din succes, men det er et sjovt og transformerende stykke arbejde

✘ Du skal vide, at du er nød til at træde frem i lyset for at glæde verden med dit bidrag. Hvorfor være hemmelig når du har noget at bidrage med?

✘ Du skal vide, at jeg er med dig hele vejen. Jeg støtter, skubber og løfter dig skridt for skridt frem mod dine mål. Også når du spræller og hellere vil ligge på sofaen og se Netflix, i stedet for at komme ud i verden.

Straks efter dit køb modtager du nogle afklarende spørgsmål fra mig. Dem skal jeg have tilbage senest 2 hverdage før vores session

En session tager op til 2 timer, og foregår over Skype eller telefon.

PRIS kr. 2000.-

Du får, inden afslutning, en klar køreplan til hvad du nu skal gøre. Jeg ved at jeg kan hjælpe dig med at stå endnu stærkere i din forretning, hvis du vil. Du kan også vælge at opgradere med en businessfjernehealing oven i. Skal du have min hjælp til at sparke r*v?

HEKSENS ENERGI-ESSENSER

Energi-essenser er fremstillet på energier fra måne, sol, jord, vand, træer, blomster og krystaller.

De er fremstillet efter kanaliserede opskrifter fra min mentor, læremester og største inspiration, nemlig min mormor. Det er hende jeg har de fleste af mine evner fra, hende der har lært mig op siden jeg var 2 år. Og selv om hun døde for mange år siden, er der ingen tvivl om at denne serie af Energi essenser af frembragt på foranledning af hende.

UDDANNELSE

FÅ STYR PÅ ENERGIEN FOR, AT FÅ FULD GLÆDE AF TIDENS KRAFTIGE MANIFESTATIONS-ENERGI

Du kan selv skræddersy din uddannelse, så den passer til dine interesser.

På grunduddannelsen får du helt styr på alt det grundlæggende omkring energi. 

Efter grunduddannelsen kan du bygge videre med et specialist modul. Du vælger om du skal være specialist i healing eller krystaller. 

Skal du være blandt eliten, kan du bygge videre på din uddannelse med moduler i clairvoyance, dyr eller børn som speciale.

 

E-SHOPPEN

VELKOMMEN I E-SHOPPEN 

I shoppen finder du ud over en masse lækre krystaller, også e-bøger, forløb og spændende workshops, energi-essenser og Aura Soma – hvis du vil være klogere på en verden fuld af energi.

Husrens med heksen Mariakaisa

HEKSERIET ONLINE 

Business session hos heksen Mariakaisa

28 dages Chakratour

Tag ansvar for egne energier – og lev dit liv med ro, klarhed og visdom

Fantastisk og transformerende chakratour – En online tour på 28 dage. Hver dag får du en mail med dagens øvelse lige i din mailbox. Dagens øvelse vil max tage 15 min, men vil give dig fuldstændige fantastiske resultater. 

CHAKRA ENERGY MASTER

Få livsglæde, overskud og energien tilbage!

Chakra Energy Master er et 6 måneders online forløb, designet specielt til dig, der ønsker at skrue op for livsglæden og energien – og ned for uro og tankespin. Forløbet åbner op for et nyt modul hver 14. dag. Så du er sikker på, at det kommer ind i alle dine celler og hæver hele din energi.

Og det er ikke spor svært – jeg guider dig hele vejen fra a-z.

Husrens med heksen Mariakaisa

21 DAGES KRYSTALTOUR

Sådan healer du dig selv med 7 fantastiske krystaller

Få glæde af dine krystaller i hverdagen.

Jeg lærer dig, hvad de 7 fantastiske krystaller Malakit, bjergkrystal, blondeagat, rosakvarts, ørkenrose, ametyst og rubin kan. Hvordan du får det bedste ud af dem, og præcis hvad du skal gøre med dem.

Du arbejder med den samme krystal i 3 dage, på 3 forskellige måder. På den måde ved du præcis, hvad du skal gøre, når du har brug for den enkelte krystals healende energi.

Husrens med heksen Mariakaisa
Business session hos heksen Mariakaisa

KRYSTALFORLØB FOR BØRN

Krystaller i hverdagen – både for børn og voksne

Den bedste gave man kan give sine børn, er at lære at justere deres frekvens og komme tilbage i følelsesmæssig balance.

Forløbet lærer dit barn at ”arbejde” med 10 forskellige krystaller, der på hver sin måde hjælper barnets vibration tilbage i balance.