fbpx

28 dages Chakratour

DKK400.00

Tag ansvar for egne energier – og lev dit liv med ro, klarhed og visdom

Fantastisk og transformerende chakratour – En online tour på 28 dage. Hver dag får du en mail med dagens øvelse lige i din mailbox. Dagens øvelse vil max tage 15 min, men vil give dig fuldstændige fantastiske resultater. 

Hvis du kan svare Ja til bare 1 af disse 5 spørgsmål, så er touren bestemt også noget for dig

 • Vil du gerne kunne slukke for dit tankespin?
 • Vil du gerne kunne sige til og fra, uden at få ondt i maven?
 • Vil du gerne kunne udtrykke, hvad du har behov for uden kamp eller undskyldninger?
 • Vil du gerne slippe gamle overbevisninger, der ikke tjener dig mere?
 • Vil du gerne slippe gamle energiblokeringer i din krop?

Vil du have krystaller klar til touren, kan du bestille en eller flere af følgende krystaller: Rød jaspis, okseøje, sort onyx, apachetåre, lapis lazuli, blondeagat, lilla fourit og ametyst.

Beskrivelse

Lær at heale dig selv 

Jeg har lavet dette onlineforløb, fordi mange af mine kunder har spurgt, hvordan de kan heale og støtte sig selv.

Når dine chakraer er i balance, føler du dig tryg, kreativ, stærk og sikker i dig selv og i dine relationer.

I løbet af dit liv kan dine chakraer miste deres ligevægt. Hvis du kan lære at balancere dine chakraer, vil du opleve bedre sundhed, øget tilfredshed og en større bevidsthed om dit livsformål.

Du får

 • Øvelser og guidede meditationer til at afbalancere energien i hvert chakra
 • Metoder til at fjerne de energiblokeringer, der forårsager sygdom, utilfredshed og smerte
 • Jeg hjælper dig med at tage ansvaret for din mentale og fysiske velvære

Så dejligt og enkelt er det

Brug max. 15 min om dagen på dig selv og mærk den vildeste kontakt til dig selv. Du lærer at forstå, hvordan chakraene virker, og jeg giver dig enkle teknikker og meditationer til at holde dine chakraer sunde.

Yderligere information

Chakra

, , , , , ,

Stjernetegn

, , , , , , , , , , ,

4 anmeldelser af 28 dages Chakratour

 1. Karen

  “Kæreste Mariakaisa. Tusind tak Som en nybegynder ift chakraer havde jeg ikke forestillet mig, at der ville komme så stærke oplevelser og også et par gaver min vej, blot ved at følge din tour, på mail, alene med mig selv – men det gjorde der. Vi er nogle fantastiske væsner med naturlige evner, som de fleste bare har glemt, men det ligger jo i os, når vi finder roen – så tak for at vise endnu en vej. De øverste chakraer har jeg ikke arbejdet helt så grundigt med som de nederste, da hjertet pludselig krævede tid og prioritet. Men øvelserne er enkle og lige til at gå til, så touren fortsætter her hos mig i mit eget tempo. Kram – og fortsat god tour til alle jer derude”

 2. Pernille

  “Mariakaisa det er simpelt sådan et imponerende arbejde, du har lavet med denne chakratour – og ikke nok med det, hver eneste dag giver du sparring og støtte herinde. Wow! Du er så sej, tak for dig!”

 3. Karin

  “Kæreste-Kæreste Mariakaisa. Det har været helt fantastisk at være med at få åbnet op og få kontakt med sin krop. Jeg er så glad. Så rigtig mange tusind tak for turen og din milde røst igennem hele forløbet. jeg er klar til en tur mere senere.”

 4. Charlotte

  “Herhjemme har vi været med begge gange. Og det er en fantastisk rejse at være på, især sammen med sin partner. Vi har virkelig kunnet dele meget og oplevet nye sider af os selv og hinanden. Det har helt sikkert været medvirkende til at føre os endnu tættere sammen. Vi har altid begge været meget i vores hoveder og er sådan nogle der tænker alt for meget. Chakratouren har hjulpet os ned i kroppen og lært os hvor værdifuldt det er at kunne være groundede. Udbyttet af Touren er så stort. Vi gennemgik en forvandling og blev mere os i os selv. Tusind tak til dig, Mariakaisa for dit kæmpe stykke arbejde, der rykker så meget for en. Alle burde prøve!”

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *