fbpx

Sagt om mig

Jim Lyngvild om mig og mit arbejde:

At mødes med Mariakaisa, er som at komme hjem.

Jeg kan ikke sætte fingre på, hvad der gør denne oplevelse speciel, men måske er det bare roen og det faktum, at alt er tilladt og intet mærkeligt og fremmed. Man kan tale om store følelser, små følelser og alt det mellem himmel og jord, uden at føle sig som en komplet idiot.

Det man får med fra “Den lille heks” er en umiddelbar rar og givende oplevelse, der – hvilket jeg har oplevet flere gange – senere falder på plads og giver større mening.

Om det er healing, clairvoiance eller en super oplevelse med hestene, kan jeg kun give min varmeste anbefaling, og håber at flere, ja enddog mange, vil opleve denne skønne kvindes unikke evner, der er som skabt til at hele sår og give oplysning.”

Jim Lyngvild

Ranvita om husrens:
Jeg hidkaldte Mariakaisa ca. 3 uger efter jeg havde overtaget min nye bolig, som er fra 1760. Jeg havde lavet almindelig spaceclearing flere gange siden indflytning, men entreen blev ved med at “drille”. Jeg havde modstand mod at gå derud og følte mig utryg, hver gang jeg blot kiggede hen på døren, der første derud. Jeg var genert, når jeg klædte mig af (som om nogen kiggede), det var umuligt at sove ordentligt om natten og jeg følte mig konstant som en rastløs gæst i mit eget hjem.

Jeg måtte indse, at jeg nok ikke havde stedet helt for mig selv, og vidste, at Mariakasisa ville være den eneste rigtige person at bede om hjælp.

Mariakaisa spottede straks “problemet” i entreen, hvor “de” nærmest stod på nakken af hinanden, og hun gik stille og roligt i gang med at “smide sjælene pænt hjem”. Mariakaisa arbejder så dejligt udramatisk, naturligt og respektfuldt, så man føler sig helt tryg i processen. Og der er ingen tvivl om, at der virkelig rykkes rundt på “tonsvis af energier”, når hun først går i gang.

Den første, meget mærkbare forskel efter Mariakaisas besøg var, at det pludselig føltes som om der var blevet mere plads i entreen (men der havde jo også været godt fyldt op;-) Der blev også mere ro i rummene helt generelt, og stille og roligt aftog “genertheden” og den urolige søvn.

Jeg vil på det varmeste anbefale Mariakaisa, hvis du har de mindste symptomer på “ubudne gæster” i dit hjem. Det nytter ikke at male vægge og indrette smukt, hvis der er gammelt snask, der forstyrrer, og jeg kan ikke forestille mig nogen bedre til at rense dit hjem, end Mariakaisa.

Ranvita La Cour

Forfatter og foredragsholder, Ranvita La Cour

Mariakaisa er noget så exceptionelt som en healende engel, der går på jorden til gavn for os alle.
Jeg kan huske, at jeg en gang tænkte, at det ville være fantastisk, hvis man kunne ringe til de højere magter og få klar besked om hvad, der skal slippes og om hvilken retning, der er optimal at gå. Mariakaisa er den telefonlinje for mig.

Hun ser igennem alle spil, facader og skjulte hensigter.

Hun kan rense ud i mit hjem, støtte mine clairvoyante børn og ved længe før mig, hvilke personer, der er gode for mig, og hvornår det er på tide at slippe.

Mariakaisa kan rense huse, mennesker og dig. Hun er en rengørings-kvinde med en arbejdsgiver i himlen.
Energimæssigt er hun universets svar på DONG. Hun har gjort en stor forskel i mit liv.

Niobe Ninka Bernadete Mauritson

bestsellerforfatter og stifter af Detox Dig Smuk, Detox Dig Smuk

Britta Buchardt om husrens:

“Jeg vil bare lige sige tak for det du gjorde for os da du var her.

Vi er så glade for, at vi valgte at få dig over, det føles som alt er ændret siden.

Min søn spurgte os hvor manden var en time efter du var taget afsted og vi havde ikke talt med ham om det. Nu sover vores søn meget bedre, hvilket også har løst hans spise problem som vi gik til tjek med jævnligt.

Min mand fik pludselig en masse energi tilbage og tabte 8 kg da han pludselig fik overskud igen. Han blev også en mere glad mand der ikke havde behov for at rette på alt mere.

Lyset driller ikke mere, ingen legetøj larmer, dørene åbner ikke selv mere og trappen er så meget bedre.

Tusind tak (havde egentlig næsten lært at leve med det meste, og grinede lidt af det, havde aldrig troet så meget ville ændre sig) ;0)”

Britta Buchardt

 Hannibal  Hildorf om behandling:

“Inden jeg fik behandling af dig følte jeg mig utryg og utilpas og rundt på gulvet, noget forvirret i det hele taget. Jeg var på udkig efter at få støtte og hjælp til at jeg igen kunne komme ind på rette kurs i min hverdag og fortsætte mit livsforløb med fornyet energi.

Efter behandling har jeg har fået samling på mig selv, ro og balance og føler min energi igen flyder frit uden blokeringer. Det at jeg har taget kontakt til dig har givet mig ro og gjort at jeg følte mig i trygge rammer ved din person som behandler. Din udstråling vidner om ærlighed med dit arbejde og din skarphed på min situation gjorde at jeg følte mig ved godt mod og at kunne se “lyset” Du har meget hurtigt hjulpet mig til at genfinde min styrke i hverdagen.

Jeg vil klart anbefale dig til alle….. Du er meget konkret, dygtig og professionel og udviser et stort ansvar i sit arbejde som behandler og det vidner om, at Du som behandler virkelig er født med en Gave for at kunne hjælpe andre, og det at du formår at bruge den som du gør, viser at du som behandler er en stor Gave i dig selv!

Tusind Tak for hjælpen, når jeg allermest havde brug for det!”

Hannibal Hildorf

Joan Hansen om meditationen fra Chakrameditationspakken til kr. 47,-

“Ej altså NU MÅ JEG DELE

I dag skulle jeg til en “grim” undersøgelse hvor jeg pga nervøsitet havde, ja sorry, men tyndskid og kvalme og prøvede at finde mange undskyldninger for ikke at møde op.

MEN så blev jeg anbefalet at prøve en Chakrameditation!
Anede ikke hvad det var andet en et pænt navn – 30 min indre ro blev gennemført med hjælp af en fantastisk stemme som heksekvinden Mariakaisa Bruun besidder.

Jeg siger jer nu, at JEG KØRTE AFSTED UDEN AT VÆRE NERVØS OG VAR DET HELLER IKKE UNDER UNDERSØGELSEN! Mener hvad skete der lige for det!

Det var for mærkeligt for mig. Jeg blev simpelthen nød til at ringe og spørge om det nu var “i orden” og om det virkelig passede og jeg kunne komme så meget ned i mig selv af disse små farvede bolde der havde rumstere rundt i min krop!
TAG DEN VENNER!”

Joan Hansen

Anne Bech om behandlingsforløb:

“Før mit samarbejde med Mariakaisa var jeg meget målrettet og altid på vej et sted hen. Jeg havde tendens til at “køre henover” folk, hændelser og mine egne fornemmelser og følelser.

Jeg var på udkig efter ro og orden! Der var meget travlt i mit hoved og jeg kunne mærke, at hvis der ikke ligesom kom forbindelse mellem min krop og mine følelser, så vidste jeg ikke rigtig hvor det ville ende. Måske med stress, måske i de samme situationer som jeg plejede at havne i, for det var hvad min krop var vandt til? Det skulle i hvert fald være anderledes, havde jeg besluttet mig for.
Og det er det bestemt blevet. Noget af det jeg har taget til mig er,  “at jeg også skal køre på landevejen og kigge på de pæne blomster” og ikke kun “køre folk over i overhalingsbanen på motorvejen med 200 i timen” ;o). Jeg har prioriteret nogle meget grundlæggende ting om, så jeg kunne blive gladere, så min datter kunne blive gladere og så jeg kunne følge med mig selv og mine ambitioner.

En af de store forskelle på, at det netop er Mariakaisa jeg har arbejdet sammen med er at, jeg har fået et helt andet syn på “spiritualitet”. Det er ikke så “svævende”.. Og hvis det er svævende, så er det inde i mit univers. Jeg føler mig tryg og forstået.
Jeg vil klart  (og har allerede!!) anbefalet andre at blive klient hos Mariakaisa, fordi det giver dit liv en ekstra dimension. Du vil få et andet syn på dit liv og et smukt indblik i hvad det vil sige at leve.”

Anne Bech

Personlig træner, Anne Bech

Christina Wedel om behandling og husrens:

“Mit første møde med Mariakaisa var på Business Bootcamp hos damerne Holbæk og Melsted.

Mariakaisa ligner ikke en heks, men hun kan ting som en. Hun er det mest smilende og dejlige og underfundige jeg har mødt. Jeg er jo alt for distræt til at fatte, at hun sidder og “dimser” med mig, når vi er i rum sammen. Men fra gang til gang, sagde hun flere mystiske ting som kun mit inderste mystiske jeg (knap nok) vidste.

Mariakaisa er blid, dygtig og ualmindelig snedig. Hun sniger sig ind under huden på mig og alle andre der tør. Hun sender en sms, når lokummet brænder eller livet er en dans på roser…hun fornemmer på den fornemmeste måde.

Mange af de værktøjer jeg har fået af Mariakaisa, bruger jeg uden at vide(eller måske tænke) over det.

Hun stiller op og man misunder den matrikel hun selv bor på med 34 heste, hunde, får, 2 skønne unger og en stor stærk mand. Der, som alle andre steder hun kommer, er luften renset for forstillelse, bedrag og jaa spøgelser som ikke hører til.

Hvem der boede lidt tættere på Vestsjælland tænker man, men pjat for hun er lige her hele tiden. Meget pudsigt og rart.”

Christina Wedel

Stylist, Christina Wedel

Fotograf Line Thit om husrens

“Vi havde et uroligt hus, et hus vi følte var gennemgang for ubudne gæster vi voksne ikke kunne se og som vores børn talte med.
Vi ledte efter en kompetent og virkelig dygtig person med de rigtige og ægte evner, som ikke slår plat på det åndelige. -Vi ledte efter en person som kunne stå alene imod alle dem, som påstår de har evner uden af have dem.

Efter du har været her er der blevet roligt i vores hus og vi føler ikke at vores hus er en gennemgang for ubudne gæster mere. Her er “rent” og “ryddet”. Vi har fornemmelsen af være alene sammen i huset som en familie uden at vi føler os overvåget. Vores børn taler ikke længere med personer, vi voksne ikke kan se.Vi føler os godt behandlet. Du er rolig og forstående og et meget indtagende menneske. I al din pudsighed findes den ægthed, vi ledte efter. Din forståelse for det ukendte er så fin og raffineret, at vi til enhver tid ville lade os føre af dig.

Vi vil understrege vigtigheden i, at man ikke er tosset fordi man oplever underlige ting. Det er ikke et spørgsmål om tro, det ved vi nu – efter at have mødt dig.”

Line Thit

Fotograf, Lineklein.com

Carsten Simonsen om behandlingsforløb:

“Ved at gå til behandling hos dig har jeg  fået et langt bedre indblik i hvor mine ressourcer ligger.

Til mennekser der overvejer at blive klienter hos Mariakaisa kan jeg kun sige: Det specielle ved Mariakaisa er, at hun evner at få dig til at holde hovedet koldt, og benene på jorden, uanset hvor meget krisen kradser.
Mariakaisa har en unik evne til at se bag alle facader, og er eminent til at stille spørgsmål helt ind til benet. Man føler sig helt tryg i hendes kompetente hænder, og det er nemt at åbne op for ens indre tanker i hendes selskab. Mariakaisa arbejder med det hele menneske – både arbejds- og privatlivet bliver belyst, så man får set på sammenhængen mellem de problemstillinger, som man står i begge steder.

En yderligere sidegevinst har i øvrigt været, at jeg rent fysisk har fået det væsentlig bedre efter også at have fået behandling af hende.”

Carsten Simonsen

Salgschef og Key Account Manager Nordic

Skoleleder Lisbeth Frederiksen om at bruge mig i forbindelse med at mindske sygefravær og få større overskud på arbejdspladsen.

“Vi indledte et samarbejde med Mariakaisa som et led i at ville drage omsorg for vores personale på skolen. Vi ønsker, at give vores personale en god arbejdsdag, tilfredshed med arbejdspladsen, et bedre velbefindende – og dermed overskud og mindre sygefravær.

Samarbejdet har meget fint levet op til vore forventninger, og vi kan klart anbefale et samarbejde med Mariakaisa. Vi vil dog råde til at eventuelle behandlinger lægges i slutningen af arbejdsdagen, da effekten er særdeles mærkbar.”

Lisbeth Frederiksen

Skoleleder

Lærer Angelina Maria Thielke Hansen om behandling i hekseriet

“Vil bare sige tak for sidst. jeg har det SÅ meget bedre. Det er fantastisk, hvad “en snak og lidt holden på kroppen” kan gøre….. taget i betragtning af, jeg har siddet endeløse gange hos en, ellers sød, psykolog.

Jeg har siden, jeg var oppe hos dig haft gang i SÅ mange dejlige projekter, og det er super skønt at bruge min “skab sjove ting” evner
Tak for hjælpen – det er dejligt at “være tilbage i min krop”

Angelina Maria Thielke Hansen

Lærer

Emma Berki Németh om De spirituelle Børn

“Hey jeg har læst det omkring de sprituelle børn.
Det fik mig til at lukke lidt op, kunne genkende mig selv fra helt lille af og indtil nu.
Jeg er selv ret højt sprirituel person, det rørte mig dybt, og jeg synes det er flot og smukt skrevet, det må jeg nok sige ;-)”

Emma Berki Németh

Lærer

Heidi Sørensen om behandling i Hekseriet

“Efter at jeg har fået behandling af dig har min tilstand har ændret sit til noget dejligt, jordnært og livsbekræftende.. Din meditation og healende tilgang til livet har styrket mit liv.. Din ærlige måde at sige tingene på, har åbnet mine øjne og sind til at se verden på en helt anden måde… og at jeg ved du har svar eller hjælp klar når min verden styrter, er også en styrke i sig selv…”

Heidi Sørensen