fbpx

NATURE’S SOLUTION

dōTERRA produkterne er baseret på æteriske olier. Æteriske olier er ekstrakter fra planter og de findes naturligt i rødder, blomster, frø, træ og bark og andre dele af planten. Æteriske olier optages i kroppen gennem lugtesansen, huden og luftvejene. De virker både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt.

Oliernes fantastiske funktion er, at de arbejder på flere planer. dōTERRA skaber øget velvære og hjælpe kroppen til selv at aktivere de energier, der skal til for at skabe en god balance mellem kroppen og følelserne.

dōTERRA’s produkter er baseret på rene æteriske olier, der giver dig mulighed for at høste de fulde fordele, som naturen har at tilbyde.

dōTERRA OLIER

Olierne kan bruges på mange forskellige måder. De kan bruges til og løfte dit humør, støtte dig i og finde balance i følelserne, skabe grounding, give et kærligt spark bag i til og komme i gang, berolige, opmuntre. Olierne kan hjælpe med at mindske smerter og spændinger i kroppen og i følelserne.    

Æteriske olier optages i kroppen gennem lugtesansen, huden og luftvejene. De virker både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt. Oliernes fantastiske funktion er, at de arbejder på flere planer, de skabe øget velvære og hjælpe kroppen til selv at aktivere de energier, der skal til for at skabe en god balance mellem kroppen og følelserne.

dōTERRA olierne er de bedste og reneste  æteriske olier på markedet, du kan læse deres egen forklaring på hvorfor dette er sandt her.. 

HVORDAN BRUGES OLIERNE? 

DUFTE

Du kan dufte til olierne, eller de kan forstøves i rummet med en diffuser. Når du dufter til olien, går der ca. 22 sekunder til molekylerne fra olien når det limbiske system i hjernen. Det vil sige du på ca. 22 sekunder kan ændre dit humør eller følelser.   

PÅ HUDEN

Du kan smøre olien på huden, hvor du føler for der er brug for den støtte pågældende olie står for. Der går ca. 2 min fra du har smurt olien på huden til den kan spores i kroppen og efter 20 min vil olien være ude i alle cellerne i kroppen.                                                                                                                                            

DRIK DET

Nogen af olierne kan indtages i et glas vand og give en lækker opfriskende smag i vandet, eller de kan indtages i en kapsel.        

DET SIGER ANDRE OM dōTERRA

{

Majbritt

Roseolien er fuldstændig fantastisk til alt der har med sorg at gøre, den har jeg selv brugt meget i forbindelse med tab i familien, men bruger den også til mine klienter – og alle elsker den. 

{

Sara Qvist

Det helt særlige og magiske ved doTERRAs olier er at de arbejder virkelig dybt og cellulært. De har en helt særlig terapeutisk og ordløs virkning. For tiden bruger jeg Cedarwood rigtig meget. Den giver indre klarhed, indre ro og støtter rigtig godt ved transformation og process. Olierne er en enorm støttende og favnende ven på livsvejen. 

{

Catja Utoft Rhoads

Hver gang jeg tager olierne i brug bliver jeg forundret over deres effektive og hurtige virkning. Helichrysum er fortiden min yndlingsolie, jeg har dyb respekt for dens healende virkning på både fysisk hud og mentale traumer, samt dens duft som minder mig om blomster fra Kroatien. Lavendel på skoldkopper virker helt mirakuløst. Børnene vælger den frem for det produkt der bliver anbefalet af lægen/apoteket.

PRODUKTERNE

ÆTERISKE OLIER

dōTERRA produkterne er baseret på æteriske olier. Æteriske olier er ekstrakter fra planter og de findes naturligt i rødder, blomster, frø, træ og bark og andre dele af planten. Æteriske olier optages i kroppen gennem lugtesansen, huden og luftvejene. De virker både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt.

Oliernes fantastiske funktion er, at de arbejder på flere planer. dōTERRA skaber øget velvære og hjælpe kroppen til selv at aktivere de energier, der skal til for at skabe en god balance mellem kroppen og følelserne.

dōTERRA’s produkter er baseret på rene æteriske olier, der giver dig mulighed for at høste de fulde fordele, som naturen har at tilbyde.

DIFFUSER

At bruge olierne i din diffuser er fuldstændig fantastisk, uanset om du bare vil have en dejlig duft i huset, eller du vil hjælpe dine børn til at sove uden at hoste.
Du putter vand og op til 6 dråber olie i din duffuser. Du kan fint blande flere forskellige olier, hvis du enten har brug for deres virkning samlet eller synes de giver en fantastisk duft.
Hvis du vil have den terapeutiske virkening fra olierne skal du være opmærksom på at de ikke må opvarmes til over 42 grader, og derfor anbefaler vi en diffuser med ultralyd.
På badeværelset er Purify fantastisk at bruge fordi den renser luften, giver en frisk duft, og hjælper dig med at bekæmpe bakterier der kan være tilstede her.

KOSTTILSKUD

Et andet vigtigt element i vores daglige sundheds- og wellness-plan er et andet af dōTERRAs mest populære produkter – deres kosttilskud.
dōTERRA’s kosttilskud er et dagligt alternativ med den rigtige balance til naturligt at støtte udseende, følelse og leve bedre – længere.

Som et af dōTERRAs mest populære produkter, er dōTERRA Lifelong Vitality pakke fyldt med essentielle næringsstoffer, stofskiftefordele og kraftige antioxidanter, designet til at fremme energi, sundhed og livslang vitalitet. dōTERRA Lifelong Vitality programmet tager det første skridt på vejen mod en livsstil med vitalitet og velvære, og det er praktisk og overkommeligt. Vores livslange sundhed og vitalitet afhænger af mange faktorer, herunder kost, fysisk aktivitet, vægtstyring, hvile, stresshåndtering, eksponering for toksiner og arvet genetisk disponering for sygdom eller velvære.

POWER-TILSKUD

doTERRA’s DDR Prime Essential Oil Cellular Complex er en blanding af CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade®) æteriske olier kombineret til at støtte sunde cellers funktion og fornyelse. DDR Prime er en blanding af Frankincense, Wild Orange, Lemongrass, Thyme, Summer savory, Clove og Niaouli, der i kliniske undersøgelser har vist sig, at støtte cellulær sundhed og vitalitet.

“Celler har en begrænset levetid til at udføre deres mange unikke og specialiserede funktioner i en organisme. En normal og naturlig mekanisme for at opretholde optimal celle funktion er en proces med cellulær fornyelse kaldes apoptose, hvor ældre celler elimineres gennem en proces af selv-reguleret ødelæggelse, og nye celler er lavet til at erstatte gamle celler. Hvis cellulær apoptose og regenerering er kompromitteret, kan det udfordrer vores sundhed.
Blandingen af disse olier kan støtte en sund cellefunktion.

TERRA ZYME

Terrazyme de er et must at anvende.

Det er byggesten for vores kroppe.

Terrazyme støtter fordøjelsen der er Alfa og Omega for, at vi kan optage den nødvendige næring såsom vitaminer mm.

Den kraftfulde kombination af fordøjelsesenzymer, der findes i TerraZyme, understøtter kroppens konstante produktion af enzymer, der er vigtig for sunde biokemiske funktioner.

Fordøjelsesenzymer, der er vigtige for vægttab, hjælper med at nedbryde den mad, vi spiser, og holder vores stofskifte i gang. De enzymer, der er vigtige for vægttab, inkluderer lipase, protease og amylase. Terrazyme inkluderer alle tre, samt endnu flere vigtige enzymer. 

TIL BØRN

dōTERRA KIDS COLLECTION 

 dōTERRA’s Kids Collection består af 6 produktert tilpasset børns behov, og er både gode til sensitive, indre barn arbejde, og børn.  

Start hver dag med selvtillid og overbevisning ved at kombinere Brave Modgivende Blanding med dine øvelser i positiv bekræftelse.

Påfør Rescue Lindrende Blanding efter en lang dag fyldt med aktiviteter for en afslappende fornemmelser og for at hjælpe med at lindre børns vokseværk.

Calmer Afslappende Blanding fremmer en rolig atmosfære, hvilket gør sengetiden til en fredfyldt og velkommen oplevelse. 

Steady Beroligende Blanding er perfekt til daglig brug eller ved behov og har en blød, inviterende og en smule frugtagtig aroma, som kan hjælpe med at fremme følelser af afslapning og ro. 

Thinker Fokuserende Blanding er ideel til alle og til daglig brug som optimal støtte, når distraktionerne er mange. Thinker er designet til at fremme en fornemmelse af opmærksomhed og klarhed, og er det perfekte middel, når det er tid til at fokusere og koncentrere sig.

ZYTOSCANNING 

Med en zytoscanning får du en unik mulighed for at få et tydeligt indblik i din egen krop, men også dit sind, din ånd og din sjæl. Zytoscanning giver dig muligheden for at se, hvordan krop og sind spiller sammen, hvilke ubalancer du bærer rundt på, og hvordan du støtter din krop, sind og ånd bedst i din selvhealende proces.

Lige nu kan få foretaget ZytoScanning hos mig til en INTRO-PRIS på kr. 400.-

Kontakt mig for at booke en tid. 

HEALING HANDS 

dōTERRA er et fantastisk firma til at hjælpe og støtte. Firmaet har både et hjælpeprogram der hedder Healing Hands, men også i selve produktionen af planter til oliefremstillingen er de helt enestående, hvis du spørger mig.

Når dōTERRAA har et ønske om at udbyde en olie finder firmaet netop de områder og steder i verden, hvor planten har de reneste og mest optimale forhold og vokse under. Her går dōTERRA ind og laver aftaler med bønderne om et samarbejde til glæde for begge parter. Bønderne, både mænd og kvinder får ordentlige arbejdsvilkår, og dōTERRA skaber vækst i lokalsamfundet, og støtter ved at bygge skoler, hvor både drenge og piger kan modtage undervisning, hospitaler hvor der både bruges ordinær lægebehandling og også de æteriske olier, de laver vandboringer, infrastruktur, osv. Tilgengæld får dōTERRA så nogle olier der er fuldstændig rene og helt uden tilsætningsstoffer og sprøjtemidler.

Olierne testes nøje for renhed og indhold, og der for er de garanteret uden skadelige tilsætningsstoffer eller sprøjtemidler.
De er certificeret rene med den betegnelse der hedder (CPTG) Certified Pure Therapeutic Grade.

forhandles på 3 måder

VEJL. UDSALGSPRIS

Du kan købe produkterne til almindelig udsalgspris igennem mig 

ENGROSSPRIS

Hvis du vælger og blive skrevet op som wholesale customer, som betyder at du får dit eget kundenummer. Når du har eget kundenummer får du 25% på olierne, og bestiller inde på doTERRAs hjemmeside. Her kommer produkterne direkte hjem til dig selv.  Der er ingen bindinger eller købetvang. Du kan købe, når du har lyst. 

FORHANDLERPRIS

Hvis du vælger og blive skrevet op som wellness advocate kan du få olierne med minimum 25%, du kan faktisk komme helt op på at spare 55 %, plus du som wellness advocate optjener produktpoint af dit eget køb som du kan købe olier for. Dette kræver at du har en fast månedlig ordre, men der er ikke krav om hvor meget du skal købe for, bare du køber minimum 1 ting pr måned.

Køber du for 125 pv  (produktpoint) mellem d. 1 – 15 i måneden, så modtager du månedens gratis olie. Dette er den mest fordelagtige løsning for dig der gerne vil dele olierne i dit netværk, samtidig med du opbygger din doTERRA forretning, så du som minimum på sigt kan tjene dine egne olier hjem.

Hvis du vil oprette en doTERRA konto som wholesale customer eller wellness advocat, så koster det 25€ i oprettelsesgebyr. Med i oprettelsen får du en bog om olier og produkter fra doTERRA. Hvis du køber et enrollmentkit, så bortfalder oprettelsesgebyret. 

Du kan læse mere i fanerne om hvordan du kommer i gang. 

Hvis du vil oprette en doTERRA konto som wholesale customer eller wellness advocat, så koster det 25€ i oprettelsesgebyr. Med i oprettelsen får du en bog om olier og produkter fra doTERRA. Hvis du køber et enrollmentkit, så bortfalder oprettelsesgebyret.  Se enrolmentkit her https://media.doterra.com/dk/da/flyers/enrolment-kits.pdf

Når du har fået dit eget kundenummer tilbyder vi dig at være med i 2 fantastiske facebookgrupper, hvor du får inspiration, støtte og vejledning i hvor, hvordan og til hvad olierne bruges, her kan du også få svar på alle dine spørgsmål. 3-4 gange årligt holder Pia og jeg også livedage her hos os, hvor vi deler viden, inspiration osv om olierne, og du kan få al den hjælp du har brug for, hvis du vil gøre doTERRA til en del af din forretning.  

 Det koster 25€ om året og have konto hos doTERRA. Medlemskabet fornyes automatisk det efterfølgende år, medmindre du selv opsiger dit medlemskab. For de 25€ får du en 15 ml. peppermint med i din efterfølgende ordre.                                                                                                                                                      

Alle produkterne du bestiller bliver sendt direkte til dig fra doTERRA´s lager i Holland.

Gå ind på min doTERRA-side https://www.mydoterra.com/mariakaisa/#/

  1. Vælg join and save oppe i topmenuen
  2. Klik på den grønne knap join doterra i nederste højre hjørne
  3. Vælg English -Europa – Europa – og Denmark. Klik på knappen continue
  4. Vælg wholesale customer eller wellness advocate. Klik på continue
  5. Udfyld med alle dine informationer.

Time zone vælg Brussels          

Birthday skrives som måned, dag og år                                                                                                                             

Sponsor ID er udfyldt på forhånd (det er mig)

  1. Sæt hak i I agree to the following.  Klik på Continue
  2. Hvis du ikke vælger et enrolment kit.  Så skal du huske og tilføje doTERRA Essential booklet (English) til 25€ og tast de øvrige olier ind i feltet. Klik på Enter additional item.

Så er du klar til og købe dine første olier.

Tag gerne fat i os, hvis der er noget du er i tvivl om: Pia 40186821 

Når du har signet up, så får du en mail fra doTERRA med et link til din doTERRA-side. Det er den du skal ind via, når du næste gang skal købe dine olier.

De fleste vælger og købet et enrolment kit til og starte med. Et enrolment kit er den bedste deal og en god måde og lære en del olier at kende. Du sparer både penge ved og købe et enrolment kit og samtidig har du et udvalg af olier at gå i gang med, dufte til og lære at kende.

DET SIGER ANDRE OM dōTERRA

{

Maj

Det magiske og særlige ved doTERRAolierne er at de virker på alle måder. Mine yndlingsolier lige nu er Vetiver som min jordforbindelse, Cheer når det hele føles lidt ’mandags-agtigt’, Lemon renser mave og tarm og Grape gør at jeg ikke overdriver med chokoladen, (spiser for meget af den.) 

{

Duftene fra olierne går lige i sjælen på en helt magisk måde. Min yndlingsolie lige nu er Console. Når man bruger den pakker den ligesom en ind og beroliger hele systemet. Om aftenen inden jeg går i seng tager jeg ZenGest i et glad varmt vand, i stedet for kaffe eller te. Det er den dejligste måde at fordøje dagen på.

{

Annabella Rerup

Det helt særlige og magiske ved doTERRAolier er at de støtter både min krop og min sjæl. De virker hele tiden og arbejder for mig på flere planer. Olierne fra ‘Følelseskittet’ støtter fantastisk og der er en til alle de følelser og tanker jeg kommer igennem hele dagen. Typisk kvindeting 

Følg med på min Instagram MARIAKAISA.DK

– for updates og mere info om dōTERRA produkterne.

OM MARIAKAISA

Naturen og energi har altid været væsentligt for mit liv, og det har altid været helt naturligt for mig, at se og føle energier, både dem i naturen og hos dyr og mennesker.

Jeg er født med stærke evner for at føle, se og hjælpe andre mennesker og dyr. Jeg har tilbragt en stor del af min barndom hos mine bedsteforældre. Min mormor var klog kone, og hjalp alle slags mennesker og dyr. Det har været en kæmpe gave for mig, at vokse op i en familie, hvor jeg aldrig er blevet gjort mærkelig eller anderledes fordi jeg er født med disse gaver.

I min familie har kvinderne, og dermed hele familien brugt krystaller i gennem de sidste 4 generationer (nok mere, men dette er det jeg ved med sikkerhed), derfor har jeg også fået krystallerne og deres energi ind med modermælken. Jeg har min visdom fra krystallerne selv, min mormor og mine mere end 40 år erfaring i energiarbejde.

Jeg vil derfor elske at dele olier og krystallers energi, naturkraft og magi med dig.

/MARIAKAISA