fbpx

Tilbudenede er gældende fredag den 23. november fra kl. 00.00 til søndag kl. 23.59, og kan kun købes via shoppen.

Fredag den 23. november fra 00 til søndag 23.59 kan du købe en plads på min uddannelse Energy Master Practitioner til special early-bird pris, eller vælge at betale uddannelsen i 22 rater.

Fredag den 23. november fra 00 til søndag 23.59 kan du købe et personligt krystalsæt med 3 krystaller til en vild Back Friday pris. Jeg stiller ind på hvert sæt, og udvælger krystaller specielt til dig.

Vi gentager succesen, så du fredag den 23. november fra 00 til søndag 23.59, kan komme med på Chakra Energy Master forløbet til en vandvittig Black Friday pris.

Hele weekenden kan du frit vælge mellem to gaver,

når du handler i shoppen for kr. 300.-

dōTERRA

dōTERRA produkterne er baseret på æteriske olier. Æteriske olier er ekstrakter fra planter og de findes naturligt i rødder, blomster, frø, træ og bark og andre dele af planten. Æteriske olier optages i kroppen gennem lugtesansen, huden og luftvejene. De virker både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt.

Oliernes fantastiske funktion er, at de arbejder på flere planer. dōTERRA skaber øget velvære og hjælpe kroppen til selv at aktivere de energier, der skal til for at skabe en god balance mellem kroppen og følelserne.

 

AURA SOMA

 e-bøger

nyheder OG GODE TILBUD

Vil du have nyheder og updates fra mig, og besked når der kommer nye produkter og tilbud i shoppen?