fbpx
Clairvoyance i hverdagen med heks

Clairvoyance i hverdagen 

Er du nysgerrig på intuition og clairvoyance?

På hvordan du mærker energierne og modtager information, så du kan bruge det bedst mulig i din hverdag, til råd og vejledning, men også til healing, altre m.m.?
På hvordan du bruger dine guiders støtte, råd og vejledning og al englenes visdom?

Til det har jeg lavet forløbet Intuition og clairvoyance i Hverdagen, og du kan endda få en certificeret overbygning. Overbygningen kræver, at du først tager grundforløbet Intuition og clairvoyance i hverdagen.

Morgenkaffe med heksen

Du får 15 min. telefonsamtale med mig hver morgen mandag til fredag i en uge om en udfordring du gerne vil have mit input til.

Jeg gør brug af mine og dine guider, mine mange årlige erfaring, al min og min mormors viden, altså en blanding af clairvoyance, coaching, naturkraft , erfaring mm.

Det vi skal tale om kan være, hvorfor finder jeg ikke det rette job, hvad står i vejen for at jeg taber mig, hvad skal jeg rykke på i min business, hvordan får jeg mere mig-tid, hjælp til mere jordforbindelse, hvordan skruer jeg op for at manifestere det jeg så brændende ønsker mig eller hvad der nu fylder hos dig.

Morgenkaffe med heksen
Heksens legestue

HEKSENS LEGESTUE

Heksens legestue er det mange kalder en spirituel cirkel eller en udviklingsgruppe.
Et trygt sted at mødes med ligesindede for at snuse til og blive klogere på de mange muligheder den spirituelle verden har til os, hvis vi tør bruge dem.
Det hedder legestue fordi vi netop skal ‘lege’ os til læring og viden. Du støttes og guides af os, så du ikke skal være bange for at udforske det, da vi skaber og holder det sikre og trygge rum omkring dig.

dōTERRA

dōTERRA produkterne er baseret på æteriske olier. Æteriske olier er ekstrakter fra planter og de findes naturligt i rødder, blomster, frø, træ og bark og andre dele af planten. Æteriske olier optages i kroppen gennem lugtesansen, huden og luftvejene. De virker både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt.

Oliernes fantastiske funktion er, at de arbejder på flere planer. dōTERRA skaber øget velvære og hjælpe kroppen til selv at aktivere de energier, der skal til for at skabe en god balance mellem kroppen og følelserne.

 

AURA SOMA

 e-bøger

nyheder OG GODE TILBUD

Vil du have nyheder og updates fra mig, og besked når der kommer nye produkter og tilbud i shoppen?