fbpx

LUKKET

JEG HAR VALGT AT LUKKE FOR WEBSHOP, FORLØB, UDDANNELSE OG BEHANDLINGER

Mariakaisa Bruun, den moderne heksJeg hedder Mariakaisa Bruun, og jeg er heks.

Jeg bor midt på Lammefjorden i Odsherred med min familie, min højt elskede mand og 3 fantastiske børn.

Naturen og energi har altid været væsentligt for mit liv, og det har altid været helt naturligt for mig, at se og føle energier, både dem i naturen og hos dyr og mennesker.

Derfor er jeg heks

Jeg er født med stærke evner for at føle, se og hjælpe andre mennesker og dyr. Jeg har tilbragt en stor del af min barndom hos mine bedsteforældre. Min mormor var klog kone, og hjalp alle slags mennesker og dyr. Det har været en kæmpe gave for mig, at vokse op i en familie, hvor jeg aldrig er blevet gjort mærkelig eller anderledes fordi jeg er født med disse gaver. Jeg er heks fordi min energikilde er naturens og jordens kraft.

Jeg begyndte, at kinesiolog-teste som 2-årig, mest for sjov, men fik følelsen og teknikken på plads allerede her. Jeg begyndte at behandle fysisk som 6-årig, hvor jeg var min mormors hænder, da hun fik en skade i skulderen og ikke selv kunne behandle. Hun kunne her se, at mine hænder arbejdede hurtigere end hun kunne guide mig.

Jeg har altid kunnet se aura, altid fået clairvoyante beskeder, altid kunnet føle energetiske blokeringer i den fysiske krop, altid brugt både urter og krystaller i forhold til at få energien til at strømme frit igen.

Uddannelser

Jeg har taget akupunkturuddannelse, massageuddannelse, Kranio sakral-uddannelse, Aura Soma terapeutuddannelse og kurser i en masse jeg bare har fundet spændende..

Jeg begyndte officielt, at behandle, da jeg var sidst i mine teenageår, sideløbende med et år i Brasilien, uddannelse til lærer, børnefødsler, arbejdet som lærer på opholdssteder og eneundervisning hjemme for børn med særlige vanskeligheder.

I min klinik kommer alle slags mennesker til behandlinger, sportsfolk, spiseforstyrrede, stressede, selvskadende, mennesker med angst, familier i krise, klienter der er forløb med kemoterapi, unge og børn der har brug for en voksen der kan forstå, hvordan det er at være født med stærke evner, mennesker der er trætte af at sidde fast i deres liv og ikke nå deres drømme, selvstændige der ønsker en vejledning med fokus på det Universet vil fortælle dem og mange andre.

Har du brug for min hjælp?

Hvis du kan mærke, at du har brug for min hjælp eller mit blik på dig og din situation, så vil jeg elske at hjælpe dig.

Send en mail på support@mariakaisa.dk, så hører du fra mig.