fbpx

Børnekrystaltour – 30 dages god energi

kr.300.00kr.800.00

Krystaller i hverdagen – både for børn og voksne

Lær dit barn at stå stærkt i sig selv!

Børn og unge kan også have svært ved at rumme deres følelser. Det kan komme til udtryk ved, at de agerer udad, hvor barnet slår, skriger eller har destruktiv adfærd, eller indadvendt hvor barnet eller den unge er usikre, har ondt i maven, er kede af det, har svært ved at skabe relationer, osv.

Den bedste gave man kan give sine børn, er at lære at justere deres frekvens og komme tilbage i følelsesmæssig balance.

De fleste børn og unge er naturligt tiltrukket af krystaller og deres energi eller frekvens. Derfor er det let som forældre, at støtte dem i at lære at balancere deres energi i arbejdet med krystaller.

Forløbet lærer dit barn at ”arbejde” med 10 forskellige krystaller, der på hver sin måde hjælper barnets vibration tilbage i balance.

Beskrivelse

Dit barn vil på forløbet arbejde med emner som:

 • Indre ro
 • Øge selvkærligheden
 • Styrke til at udtrykke behov fra hjertet
 • Vise hvem de er inderst inde
 • Berolige frygt og bekymringer
 • Øge troen på sig selv, så bla. kreativiteten kan blomstre
 • Forløse blokeringer
 • Slippe misundelse og fremme indre glæde
 • Styrke troen på sig selv
 • Afbalancerer følelser og krop
 • Følelsen af tryghed i hverdagen
 • Samle energien
 • Beskyttelse mod stråling fra mobiltelefoner mm
 • Berolige ved mareridt

 

Forløbet består af en daglig video med inspiration til hvordan de forskellige sten kan bruges, ark med ord om krystallens egenskaber, lydfiler med små guidede meditationer, øvelser med krystallerne osv.

Der hører en lukket Facebookgruppe til touren hvor Pia, min søde assistent og jeg ugentligt svarer på spørgsmål, og hvor I kan spare med hinanden.

Touren er for børn fra +4 år (De yngste skal nok lige have en hjælpende hånd, men får bestemt stort udbytte af touren)

Om krystaller:

Krystaller er levende, de har alle en forskellige energi, vibrerer fra en forskellige frekvens. Derfor går de ind og arbejder med vores energi, vores frekvens, og kan på den måde hjælpe os til mere balance, til at rense ud i ting vi ikke længere har brug for, til at få energier vi har brug for i forhold til hvor vi lige er i livet.

Kort sagt så får de vores energi, vibration eller frekvens tilbage på sporet, så vi kan se, føle og handle klart.

Få tilsendt de krystaller, du skal bruge

Du har ved tilmelding til touren mulighed for, at købe alle krystallerne gennem mig. Dette skal dog gøres samtidig med, at du tilmelder dig. Hvis du ønsker selv at købe dem eller allerede har dem kan du se oversigten lige her:

Apatit, brændt citrin, fluorit, rosakvarts, orthoceras, unakit, amazonit, botswanaagat, hæmatit, og ametyst

En video hver dag i 30 dage

Forløbet består af en daglig video med inspiration til hvordan de forskellige sten kan bruges, ark med ord om krystallens egenskaber, lydfiler med små guidede meditationer, øvelser med krystallerne osv.

Det foregår sådan, at I hver morgen, i 30 dage, får dagens video på mail. I kan så se den, når I har tid og lyst, og gemme den så længe I vil, så I altid har den viden I har brug for lige ved hånden. I skal blot huske at downloade videoen.

Dette forløb giver en dybere forståelse for en af ​​moder naturs vidunderlige og naturlige energiressourcer. Dit barn (og måske også dig) vil snart finde jer selv bruge krystallens energi som en glædelig og helt naturlig del af jeres hverdag.

Jeg glæder mig til at være tourguide for jer på 30-dages Børnekrystaltour.

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 20 × 15 × 4 cm
Chakra

, , , , , ,

Stjernetegn

, , , , , , , , , , ,