fbpx
  • Er der energi i sten og krystaller?
  •  Hvad kan de gøre for os?
  • Og hvad kan vi bruge dem til?
  • Vil du prøve på egen krop hvor meget energi en krystal indeholder?
  • Vil du mærke hvor stor hjælp krystaller kan være i en meditation?

Det er noget af det du vil opleve og få svar på til den kommende tema-aften, mandag d. 8. marts 2010 kl. 19.00-21.30. Så har du lyst til at være med, så send mig en mail eller køb din plads i webshoppen lige her.

Som du nok har bemærket har her været usædvanlig stille her på bloggen. Jeg har brugt min tid på at få pakket behandlingerne i ny indpakning – der er mange der har efterlyst at kunne købe en samlet pakke med en række behandlinger – det er nu muligt, både for Body&Mind Balance, Home Balance og Baby Balance. Du kan se mere her til højre.

Jeg har også været på messe i Falconer – det var en meget dejlig weekend med mange nysgerringe mennekser der kom forbi min stand. Og der er også blevet udtrukket vindere af den konkurrence jeg havde. Jeg kan med glæde fortælle Rikke, Karin og Rasmus, at de har vundet hver et chakrasæt med krystaller – selvfølgelig til passet til dem hver især. Det kommer afsted med posten sammen med en meditation og en beskrivelse af hver sten inden længe.

Vil du også have muligheden for at vinde et sæt krystaller? Så skal du holde øje med bloggen her, inden længe kommer der også en konkurrence her – men du har endnu en mulighed, på Odsherred Helsemesse her jeg også en konkurrence, hvor du kan vinde et sæt krystaller – så kig forbi i weekenden d. 6. og 7. marts.