fbpx

Morgenkaffe med Heksen

kr.1,800.00

Morgenkaffe med heksen
Du får 15 min. telefonsamtale med mig hver morgen mandag til fredag i en uge om en udfordring du gerne vil have mit input til.
Jeg gør brug af mine og dine guider, mine mange årlige erfaring, al min og min mormors viden, altså en blanding af clairvoyance, coaching, naturkraft , erfaring mm.
Vi taler sammen 15 minutter hver dag mandag til fredag, på et fastlagt tidspunkt i tidsrummet kl 8.30-9.30
Det vi skal tale om kan være, hvorfor finder jeg ikke det rette job, hvad står i vejen for at jeg taber mig, hvad skal jeg rykke på i min business, hvordan får jeg mere mig-tid, hjælp til mere jordforbindelse, hvordan skruer jeg op for at manifestere det jeg så brændende ønsker mig eller hvad der nu fylder hos dig.
Det vigtige er, at du kommer med noget konkret du vil have mit og Universets input til.
Jeg holder energien for processen hele ugen, og kommer der ting op i løbet af dagen deler jeg dem selvfølgelig med dig den efterfølgende morgen. Det kan også være der kommer råd til krystaller, olier, altre, naturøvelser mm. Det får du naturligvis også med.
Der er kun 4 pladser pr uge.
Send mig en mail på support@mariakaisa.dk når du har betalt en af pladserne, og skriv gerne hvis du ønsker et bestemt tidspunkt eller en bestemt uge.
Vi starter son regel førstkommende mandag, med mindre jeg holder ferie.

På lager

Kategori: