fbpx

Fjernhealing

kr.3,000.00kr.5,000.00

Fjernhealing er en powerfuld, omsorgsfuld og dybdegående healing af din krop, følelser og hele dit energifelt.

Jeg tilbyder fjernhealing til både dig, din familie (dem der bor i din husstand),  og dine dyr, men også healing af din virksomhed sammen med dig.

Du vil under healingen kunne opleve mere energi, stærkere kraft i dig selv, gamle mønstre der kommer op for at blive kysset kærligt farvel af dig, følelser du troede du havde pakket væk/renset ud tidligere osv.

Healingen foregår i et samarbejde mellem mig, universet, dine hjælpere og din energi. Derfor vil du opleve det som om healingen begynder sit arbejde, så snart du har købt din session. Helt uden at du har gjort noget, eller været i kontakt med mig. Denne energetiske forbindelse mellem os og vores hjælpere giver ofte oplevelsen og følelsen af at tingene er magiske og går op i en højrere enhed, og det er netop noget af det jeg elsker så højt ved fjernhealingen. Det, og at det er så effektivt og går så dybt.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Du vil under healingen kunne opleve mere energi, stærkere kraft i dig selv, gamle mønstre der kommer op for at blive kysset kærligt farvel af dig, følelser du troede du havde pakket væk/renset ud tidligere osv.

Det er alt sammen blot et billede på at healingen går virkelig dybt og hjælper dig lige netop der, hvor din energi har brug for det.

Har du bestilt en business session vil du kunne opleve at kunder der ikke tjener dig siger fra, at du, når du har renset ud i energien vil tiltrække helt andre og meget bedre kunder, at du får nemmere adgang til brede dit livsformål ud i verden og leve i balance.

Når fjernhealingen slutter, skriver jeg en mail til dig med en kort beskrivelse af, hvad jeg har oplevet, og hvad du eventuelt kan forvente fremover.

Børn, familier og dyr modtager healingen på præcis samme måde som beskrevet ovenfor.

Healing af virksomhed er altid både dig og din virksomhed, da jeg kun arbejder med virksomheder med en stærk personlig profil og med et ønske om at bidrage til verden. Healing af dig og din business foregår også som ovenstående.

Børn og dyr kan modtage fjernhealing helt fra undfangelsen.

For mig er tavshedspligt en selvfølge.