fbpx

Behandling i Hekseriet

kr.1,490.00

Når du kommer til en behandling eller en session, så starter vi altid med en samtale for at klarlægge, hvor du er i dit liv og hvad der fylder for dig lige nu.

Nogen gange får du så meget healing og så mange clairvoyante beskeder gennem samtalen, at du ikke har brug for at komme på briksen til behandling, men de fleste klienter får dog en behandling på briksen, for at få energier, celler og den fysiske krop i balance.

Her mærker jeg din energi igennem og mærker, hvor der er fysiske eller energetiske blokeringer. Så du får en behandling, der er tilpasset netop dig, og det du har brug for lige nu.

Det vil være en blanding, og der kan indgå healing, Aura Soma, krystalhealing, Kranio Sakral terapi, akupunktur, manipulation af muskler og led. Du vil næsten altid modtage 3-5 af disse ting i en behandling på briksen, men nogen gange mere andre gange mindre.

En behandling varer 1,5 time

Kategori:

Beskrivelse

De fleste klienter går hjem med ’lektier’ for, det kan være øvelser, bekræftelser, ting det vil være godt for dem at spise eller drikke eller også får de anbefalet nogle blomsterdråber, homøopati eller urter det vil være godt for dem at bruge. Det er bestemt ingen tvang, men blot en anbefaling ud fra, hvad jeg har mærket i kroppen.

Når du har købt en behandling skriver du til heksen@mariakaisa.dk og booker din tid i Hekseriet.