fbpx

I dag har der været en artikel i gratisavisen 24Timer omkring mig som en moderne heks.

Artiklen har givet anledning til mange spørgsmål på min mail, mange af dem vil jeg prøve at svare på her på bloggen de næste dage. Har du nogle spørgsmål til mig, omkring det jeg laver, hvordan jeg gør eller noget helt 3. er du meget velkommen til at stille dem her på bloggen eller på Næbbets side på Facebook

Krystallen på billedet i artiklen er en bjergkrystalspids

Et af spørgsmålene handler om den krystal der er på et af billederne i avisen.
“Hvad er det for en kæmpe en og hvad bruger du den til?”

Krystallen på billedet i artiklen er en bjergkrystalspids. Når jeg afslutter en behandling giver jeg altid en krystalhealing og til den bruger jeg bl.a. at lægge en bjergkrystalspids i hver ende af klienten. Bjergkrystallerne holder energien fra de andre krystaller i feltet mellem de 2 spidser der peger mod hinanden.

Bjergkrystal bruges også til andre ting. De hjælper, så man bliver bedre til at modtage læring, afhjælper statisk elektricitet, giver klarhed i tankevirksomhed.  Bjergkrytasllen forstærker andre krystallers energi, noget meget få er opmærksomme på. Bjergkrystallen siges også at bringe stjernes energi ind i sjælen. Bjergkrystallen renser meget kraftigt, og kan derfor med fordel bruges til at rense andre sten med og til at komme i vandkaraflen og på denne måde rense vandet og fremstille krystalessens. Når vandet drikkes vil man selv blive renset, noget vi alle vist har glæde af.

Vil du vide mere om krystalessenser er det en emne jeg vil tage op i de kommende nyhedsbreve. Dem kan du skrive dig op til lige her til højre.

I morgen vil jeg svare på flere spørgsmål her på bloggen, så har du også nogen, er du velkommen til at stille dem herunder.