fbpx

Har du et hjem uden spøgelser og dårlige energier?
Har du haft mærkelige oplevelser i dit hjem eller hos andre?
Har du nogen ting du altid gør, når du flytter ind i et nyt hjem?
Har du en særlig måde at gøre et hotelværese til “dit” på?

Jeg vil rigtig gerne høre om dine oplevelser, gode eller dårlige…

Som du nok ved renser jeg rigtig mange huse – og synes det er et fantastisk arbejde. Jeg elsker den der rene fornemmelse der er i energien efterfølgende., Det er også super dejligt, at dem der bor i huset nu kan føle at det er deres hus og at de bor der alene.
Dårlig energi i et hus behøver ikke nødvendigvis, at skyldes spøgelser. Det kan også være energiaftryk fra tidligere beboere, psykisk og åndeligt støv og snavs. Dvs sige dårlige og negative energier, følelsen af at komme ind i et rum og føle sig dårlig tilpas rent psykisk, ked af det eller føle sig bange/angst inden i. Det kan skyldes gamle oplevelser der sidder i væggene, sygdom, voldsomme skænderier, død, oplevelser af ulykkelige/hæslige skilsmisser, jeg siger ofte at det er energier/oplevelser der er gemmes i “murstensarkivet. Og den slags skal også renses ud.

Er det spøgelser der er i huset, mener jeg klart at de skal hjælpes videre. Spøgelser lever af vores energi, de kan jo ikke tage føde, og dermed energi til sig og derfor bruger de os som “madpakker” – det kan give en underlig form for træthed/mathed uden nogen egentlig grund og er ikke godt for nogen. Sådan kan det opleves at få renset sig hus:
“Efter husrenselsen er der blevet roligt i vores hus, og vi føler ikke, at det er en gennemgang for ubudne gæster mere. Her er “rent” og “ryddet”.  Vi føler os ikke længere overvåget, og vores børn taler ikke længere med personer, vi voksne ikke kan se”.

Nu er det snart tid til messe igen. Denne gang er det Odsherred Helsemesse, årets absolut hyggeligste messe. Så hvis du har tid kan det virkelig anbefales at komme forbi, jeg er på stand 1. Håber at se dig.

I denne tid går Stinna og jeg og pusler med forårets eneste weekendkursus – nemlig Weekend i den alternative verden. Så er du nysgerrig efter, at vide mere om den alternative verden?
Vil du gerne vide, hvad de enkelte begreber betyder?
Kan de gøre noget for dig i din hverdag?
Vil du opleve, hvor meget energi en krystal rummer?
Vil du vide hvor præcist kortene svarer på spørgsmål?
Hvor meget farver og dufte kan påvirke?
Alt dette og meget mere vil du få svar på og opleve på en enkelt weekend.