fbpx

Sidder her en “efterårsmorgen” – ja, sådan føles det, og tænker på jer der læser denne blog.. Jeg ved, at mange af jer har spørgsmål I brænder for at stille, men er for høflige til at sende en mail og spørge. (Det hører jeg stort set på hver messe, så derfor ved jeg det)

Jeg vil derfor åbne for jeres spørgsmål her på bloggen. Så hvad du vil du gerne vide? Der er ingen spørgsmål der er for små, for store eller for dumme (dumme spørgsmål findes jo ikke, men de kan føles sådan, særlig hvis de ikke bliver stillet)
Du skal også tænke det sådan, at dit mod til at spørge med garanti vil hjælpe nogle andre, der går med det sammen eller et næsten enslydende spørgsmål..

Jeg glæder mig til at høre fra dig

P.S. I eftermiddag kommer der en artikel på oestrogen.dk og mitunivers.dk om, hvordan jeg oplever ånder i huse, hvad de er for nogen sådan nogle ånder/afdøde og hvordan jeg renser husene.