fbpx

Her er det paradis jeg har brugt den sidste uge i. Jeg har slappet af, hygget med min skønne familie, læst bøger og mediteret.
Det har været så skønt og meget tiltrængt, men nu er jeg ladet op og bare så klar til foråret. Og hvor er det skønt – det er bare så livsbekræftende og sprudlende med alle de vintergækker og erantis alle vegne. Hvad er forårstegn/fornemmese  for dig?

Mange skriver til mig og spørger om de selv kan rense deres hus for spøgelser, ånder eller dårlige energier? Man kan gøre noget selv, f.eks. brænde noget salvie af, gå rundt i rummene og klappe højt og længe i hænderne, rense med en spray der hedder Serapis Bey fra Aura-Soma.
Men er du selv eller dit hus hjemsøgt af voldsomme ånder – dvs. ånder der vælter ting, tænder for det varme vand eller ødelægger ting i dit hus –  klæbeånder, dvs. ånder der klæber sig til dig og suger af din personlige energi, så du føler dig drænet, udmattet og helt uden energi uden en logisk forklaring eller at du oplever at dine dyr eller børn er meget urolige og bange, synes jeg du skal bede en professional om hjælp.
Ved at åbne din energi for at prøve at rense ånderne ud, gør du dig selv mere sårbar og endnu mere modtagelig. I væreste fald kan det gå så galt, at der sker voldsomme skader i huset eller på jer der bor der.  Derfor vil jeg på det kraftigste fraråde dig selv, at eksperimentere med det, hvis du er det mindste usikker. Det er virkelig hårdt arbejde, når jeg ska rense et hus er det den eneste opgave jeg laver den dag, og mit arbejde de næste 2 dage skal heller ikke være for krævende – så hårdt er det at rense et meget belastet hus og dets beboere – og det er til trods for, at jeg har gjort dette hele mit liv.
Hvis du har nogen spørgsmål eller oplevelser med ånder/spøgelser er du meget velkommen til at stille dem her på bloggen – der er en hjælp for mange, at vide at de ikke er de eneste der oplever mærkelige ting eller er ved at blive skøre.