fbpx

Jeg ved godt mange synes at Facebook er noget tidsspilde, meget ligegyldigt og super plat! Jeg må tilstå – jeg synes det er fantastisk….
Fantastisk til at få kontakt med gamle skolekammerater, venner, lave tider til behandlinger, stille spørgsmål og følge hinandens liv på tættere hold en før FB-tiden…Jeg er for øvrigt på Facebook hver morgen i min telefontid fra 8-9, så hvis det passer dig bedre at fange mig her på chatten, er det også en mulighed.
Jeg er super glad for, at jeg nu ved hvordan mange af mine gamle skolekammerater har det, hvor de er i livet og hvor de bor. Jeg har fundet nogen og er blevet fundet af mange – det troede jeg ikke jeg ville, jeg hed Maria til fornavn da jeg gik i skole, men trods navneskift er jeg blevet fundet og det er jeg meget glad for..
For nylig kom jeg i kontakt med en af mine gamle venner – en helt særlig ven, vi har en gammel forbindelse sammen er jeg sikker på..Det  føles som vi kun har haft stoppeuret på pause et øjeblik – selv om 12 år normalt er mere end en lille pause på stoppeuret, sådan taler vi sammen nu…Jeg er så taknemmelig for at have fundet denne særlige sjæleven via FB – tak til dig der har givet mig/os denne fantastiske mulighed. Jeg ved mange andre har lignende oplevelser med FB, så har du lyst til at dele dem med os andre vil det være dejligt! Det giver dig også muligheden for at få en gave tilsendt fra mig…Hvorfor?

Jo, for er er simpelthen gang i gaverne i blogverdenen. Jeg nåede som tidligere skrevet, at være med hos den super skønne Anna på hendes blog – glæder mig til at modtage gaven fra hende – det er helt sikkert noget fantastisk, lige som Anna!!!’Gavelegen’ går ud på at jeg udlodder 3 gaver til de første 3 der skriver en kommentar til dette indlæg, det skal være noget hjemmelavet. Derefter skal de 3 uddele gaver på deres blog og så videre og så videre (altså hvis man har en blog, eller får man bare en gave :-))
Jeg glæder mig til at se hvem der når det først, så skynd dig at skriv! Også selvom du bare læser med engang imellem eller for første gang.

Håber at se dig til åbent hus lørdag d. 28. november 12.00-17.00 ;0)