fbpx

Så er efteråret virkelig kommet – og  jeg nyder det. Sidder her og nyder regnens plasken i stenene i gårdspladsen, hundene ligger ved brændeovnen og jeg sidder her med stearinlys og latte og skrive… Fantastisk. Jeg nyder skovens mange smukke farver på den daglige gåtur med hundene. De farver der er på bladene lige nu er jo alle vores nederste chakra. Den røde er vores rodchakra, det er giver os handlekraft, mod til at stå ved os selv og holder os forbundet til jorden. Den orange er vores harackakra, det er giver os balance i vores seksualitet, vores underliv og hjælper os til at slippe vores fortrængte følelser. Den gule er vores solar plexus, der hvor vi får sommerfugle i maven når vi er forelskede og hvor vi kan føle knuden, når noget er svært eller vi ikke føler os gode nok. Så når du bevæger dig rundt i naturen så nyd farverne og tag dem ind. Forestil dig, at du trækker farverne ind ved hver indånding og puster spændinger ud på hver udånding. Det er en simpel øvelse der virkelig gør meget…..

Jeg bliver kontaktet flere gange daglig af mennesker der gerne vil have renset deres hus. Der er virkelig gang i ånderne for tiden og mange føler sig generet. Det er altså ikke ok at de generer os, føler du dig generet eller føler du at nogen “stjæler” din energi er det vist på tide at få dem fjernet. Åndernes tilstedeværelse opdages ofte først af børn eller dyr, de er mere åbne og følsomme, så hvis dit barn kommer og fortæller om ånder, spøgelser eller at de kan se noget, er det meget vigtigt, at du ikke siger til dem at det ikke passer. Du kan eventuelt sige at du ikke kan se dem, men at du gerne vil høre hvordan de ser ud eller hvad barnet oplever. Hvis du har brug for en snak om ting der sker i dit hus er jeg nemmest at fange ml 8 og 9 på hverdage på 26167473, jeg svarer også gerne på spørgsmål her på bloggen.

Til sidst vil jeg gerne invitere til åbent hus i den nye klinik lørdag d. 28. november kl. 12.00-17.00. I løbet af dagen vil min skønne veninde Stinna og jeg fortælle om det nyeste tiltag på Næbbet, nemlig temaaftener, som vi vil holde hen over vinteren. Vi vil også fortælle om vores kurser, og hvad vi ellers går og pusler med…

Til dem, der har lyst vil der være mulighed for prøvebehandlinger i løbet af dagen, bl.a. håndlæsning v/Henriette Kofod, kortoplæg m. clairvoyance v/ Stinna Johansen. 20 min koster 150,- kr.

Jeg sørger for lidt lækkert at spise og drikke.

Alle er velkomne – også dig, der “bare” er nysgerrig ;0) Håber meget at se mange klienter, venner, interesserede, nysgerrige…

Hvis du lige skal have adressen er det: Næbbets Healing, Næbbevej 7, 4534 Hørve