fbpx

Jeg får rigtig mange forespørgsler om auratransformation, hvad det gør ved mennesker der får det og hvad jeg  mener om det.

Her er nogle udtalelser fra nogen der har fået lavet en transformation og fra en der har lavet det:
jeg hører  om mange, som har dårlige oplevelser med auratransformation og som faktisk har fået det værre, generelt, af at have fået en transformation. Og der er mange af dem. Jeg støder på det alle vegne, nu også på nettet, at der er folk som advarer imod det. Og det tager jeg som udtryk for at de har dårlige erfaringer med det, så der er ikke kun mine egne gamle og dårlige erfaringer.”
Jeg er så en af dem hvor det er gået galt eller rettere jeg har godt nok fået rigtigt meget at slås med siden min auraændring i 2006. Siden da er der sket det at jeg har miste min egen selvforståelse, været besat, skiftet trosystem, sprunget ud som lesbisk eller noget, været besat, måttet kæmpe med rigtigt mange sorgprocesseer som nærmest står i kø. Jeg har haft mindre og mindre at lave med hensyn til Reiki som jeg så har genvundet troen på. Jeg har været ude for en ulykke, mistet job og bolig og kvinden jeg troede jeg skulle dele mit liv med. Og gennemlever gang på gang en masse gamle traumer og meget mere. Pt. er jeg på kontanthjælp og rent faktisk ikke aner hvad jeg skal stille op med mit liv. Jeg er endda blevet smidt ud af en uddannelse og mistet venner som jeg rent faktisk holder meget af.
Jeg har haft klienter som har været igennem aura transformations sessions, og som er blevet syge af behandlingen, og hver gang skær det i mit hjerte, men samtidig ved jeg i mit hjertes fulde bevidsthed, at vi mennesker vælger vores egne veje her i livet, men hvorfor er overtalelse nødvendig hvis det er den enkeltes vej? Jeg undre mig en del over aura transformations folkenes travlhed med den ny tids børn er i og åh så spirituelle, og de kun rummer tre chakra – fem chakra, det er ikke de oplysninger mesterplanet kommer med derom, børnene rummer stadig syv chakra som alle vi der er født før 1985. Hvis alle får det de skal er denne travlhed og pressen på jo ikke nødvendig, eller?
Vi er alle guddommens/universets børn, alle er vi spirituelle, alle er vi født med psykiske evne, uanset hvilken årgang vi er født i. Dette synes jeg er meget vigtigt at huske på i alle situationer – også i overvejelser omkring auratransformation.
Auraen er det vi alle har med altid som sjæl. Det er vores fingeraftryk og genkendelsesfelt når vi skal mødes med de sjæle vi har aftaler med. Der for skal man være enormt varsom med at pille ved noget som er skabt af Universet. Det er den for nogen synlige del af vores autentiske jeg. Jeg kan godt – i første omgang – blive snydt af mennesker der har fået lavet en auratransformation, det billede jeg ser af dem bliver forstyrret af denne urolige og i mine øjne lidt mystiske aura, dog kan jeg mest føle det – og har efterhånden haft mange der har gennemgået denne proces og ville ønske de havde ladet være. Måske er det en del af deres udvikling eller også er det dem og formidleren der har grebet ind i deres skæbne/deres lærdom og udvikling. Jeg tror personligt på, at vi jo er her på jorden for at lære og udvikle os, og går vi ind med så drastiske ting som at ændre vores energifelt tror jeg også der bliver kludder i der vi skal lære, det billede vi viser, udviklingen.
Jeg er slet ikke enige med hverken Anni Sennov eller Margit Mølgård i deres opfattelse af energiverdenen, men det er min mening. Jeg har mine egne erfaringer fra mine klienter, dette og tidligere liv og så det jeg har talt med andre behandlere om i gennem mit liv.