fbpx

Onlineworkshop med æteriske olier

kr.250.00

Beskrivelse

Workshop om æteriske olier hjemme hos dig selv
Det er faktisk muligt på denne måde.
Måske lyder det mærkeligt, men det er rigtig nok
Pia og jeg laver forskellige onlineworkshop i lukkede Facebookgrupper, men forinden sender vi dig de olier det handler om, så du har dem og kan dufte og bruge dem, mens vi fortæller dig, hvad de hver især kan hjælpe dig med.
 
Æteriske olier hjælper os så meget i hverdagen, og det vil vi gerne dele med dig.
Du får olier i 2 ml flasker tilsendt og adgang til en lukket Facebookgruppe hvor workshoppen er tilgængelig, og du kan efterfølgende se og høre workshoppen så mange gange du vil.
Du kan vælge mellem:
Følelsessættet: Et must i enhver husstand. Du kan støtte dig selv og din familie på bedste vis med dette sæt. Du får hjælp og støtte til indre ro, mere glæde, rumme alle dine følelser, styrke passionen og skrue op for motivationen.
Husapoteket: 10 forskellige olier der på mest fantastiske vis hjælper og støtter os i hverdagen, du et naturligt husapotek der hjælper dig med hverdagen udfordringer, f,eks. bedre søvn, mere energi, blødere muskler, støtte til immunforsvar og fordøjelse og meget andet.
Børnesættet, indre barn og særlig sensitive: En fantastisk sæt der at indgyde mod, styrke selvtilliden, give indre ro, bedre søvn. Uundværligt for alle med børn eller sensitiv energi.

Yderligere information

Vægt N/A
Anvendelse

Hele kroppen

Chakra

, , , , , ,

Vælg variant

Børn, indre barn og sensitive, Følelsessæt, Husapoteket