fbpx

Luksus krystal adventskalender 2023

kr.600.00

4 energifyldte smukke luksus krystaller

Hver søndag i advent får du, 4 luksus krystaller der lyser op og giver dig mere energi. Jeg vælger de bedste og mest kraftfulde krystaller, og pakker dem i forskellige kombinationer. Intet er tilfældigt, så derfor ved jeg, at du får netop de krystaller du eller den heldige modtager har brug for. I denne luksus kalender er krystallerne ekstra store, ud over det sædvanlige eller ekstra kraftige.

De viste krystaller er blot eksempler på tilfældige krystaller.

På lager

Forkæl dig selv eller en du holder af

Jeg har, på opfordring af flere kunder, lavet en luksus adventskalender til dig, der vil forkæles lidt ekstra, eller vil forkæle en du elsker lidt ekstra. Du får en energifyldt og fuldstændig fantastisk krystal-aventskalender. En advents kalender fyldt med de smukkeste og mest fantastiske krystaller

Jeg vælger de bedste og mest kraftfulde krystaller, og pakker dem i forskellige kombinationer. Intet er tilfældigt, så derfor ved jeg, at du får netop de krystaller du eller den heldige modtager har brug for.

I denne luksus kalender er krystallerne ekstra store, ud over det sædvanlige eller ekstra kraftige. Så vil du forkæle en du elsker ekstra meget, er det luksus kalenderen du skal vælge.

Jeg sender alle 4 krystaller til dig i samme kalender, men der er numre på lågerne med krystallerne. Hver søndag i advent kan du så åbne en låge med en smuk krystal og en forklaring på, hvad det er for en krystal, og hvad den gør, altså ud over at være smuk og nærmest magisk. Alle krystaller indeholder energi, der styrker, renser eller hjælper dig. Denne nyttige viden får du også i din adventskalender.

Adventskalender med 4 forskellige energifyldte smukke krystaller

Vi sender løbende. 

Yderligere information

Vægt 1500 g
Anvendelse

Hele kroppen

Chakra

, , , , , ,

Vælg variant

Luksus adventskalender 2023