fbpx

Krystal pakkekalender 2023

kr.850.00

24 energifyldte smukke krystaller

Forkæler du også altid alle andre? NU er det din tur til at blive forkælet. Jeg har igen i år lavet en pakkekalender til dig, der vil forkæles, eller virkelig vil forkæle en du elsker. Hver eneste dag i december får du en gave i form af en smuk krystal og en forklaring på, hvad det er for en krystal, og hvad den gør, altså ud over at være smuk og nærmest magisk.

Ikke på lager

Beskrivelse

Forkæl dig selv eller en du holder af

Forkæler du også altid alle andre? NU er det din tur til at blive forkælet. Jeg har i år lavet en pakkekalender til dig, der vil forkæles, eller virkelig vil forkæle en du elsker.

Du får en energifyldt og fuldstændig fantastisk krystalpakkekalender. JA, en pakkekalender fyldt med de smukkeste og mest fantastiske krystaller. Jeg vælger de bedste og mest kraftfulde krystaller, og pakker dem i en masse forskellige kombinationer. Intet er tilfældigt, så derfor ved jeg, at du får netop de krystaller du har brug for.

Hver eneste dag får du en gave med en smuk krystal og en forklaring på, hvad det er for en krystal, og hvad den gør, altså ud over at være smuk og nærmest magisk.. Alle krystaller indeholder energi, der styrker, renser eller hjælper dig. Denne nyttige viden får du også i din pakkekalender.

Pakkekalender med 24 forskellige energifyldte smukke krystaller 

Yderligere information

Anvendelse

Hele kroppen

Chakra

, , , , , ,