fbpx

Så tager vi en blog mere om urter. Hvor er det skønt med jeres interesse, bliv endelig ved med at sende mig mails med spørgsmål, jeg er så taknemmelig.

Morgenfruer Da jeg var i News fortalte jeg også om morgenfruen. Og morgenfruen er jo super aktuel nu når solen endelig er kommet frem. Rigtig mange passer ikke på når de begynder at sole sig – ja jeg trænger også – men pas nu på ikke at blive skoldet..
Skulle uheldet være ude skal du straks bruge morgenfruen. Den er super god til skadet hud, herunder også solskoldninger. Bedst er det at presse saften ud af morgenfruen, du kan også lige mase blomsten lidt så olierne kommer ud og så lægge/smøre morgenfruemoset på huden, der hvor den er skadet. Du kan også blande lidt morgenfrue i din creme og så smøre det på.
Morgenfrue er også super god mod svamp, særlig fodsvamp. hæld kogende vand over nogle morgenfrueblomster, lad det køle ned og tag herefter fodbad i det.

Morgenfrue kaldes også for fattigmandssafran, så prøv at komme lidt blomster med næste gang du koger ris og se hvilken flot farve de vil få. I salater og på kager er blomsterne også super flotte – og så kan candidasvamp bestemt ikke lide morgenfruen, så det er jo bare en bonus.

I morgen vil jeg så fortælle dig om timian, det havde jeg lovet til i dag, men jeg blev så inspireret af solen at morgenfruen vandt.

Nyd det skønne vejr i morgen og nyd at din krop fylder på af de super sunde B-vitaminer, men pas på lige i middagsheden, hvor solen er stærkest