fbpx

Jeg bør ikke skrive mere på denne blog, jeg VIL. Det er noget af det jeg virkelig vil prioritere at bruge tid på  her i efteråret. Hvad vil du bruge mere tid på?

Der er nu ved at komme lidt mere ro på herhjemme – forstået på den måde, at den nye klinik er ved at være færdig. Det har været et kæmpe arbejde – mest for min højt elskede mand, men bestemt det hele værd. Den er taget i brug med både meditationshold og et lille micro-kursus i går, søndag. I klinikken er der højt til loftet, faktisk 4,06 meter, smukke gamle bjælker, de vildeste lamper der spreder det skønneste lys og min røde sofa ;0) Der er billeder af det på min Facebook profil. Her kan du også blive fan af Succesfuldt Samarbejde, hvis du vil modtage lidt flere tips end du får via nyhedsbrevet – er du ikke skrevet op til nyhedsbrevet kan du blive det her.
Har du også lyst og måske brug for at gå til meditation her, så kontakt mig for hvilken dag der passer dig bedst – jeg starter snart et nyt hold op, men har endnu ikke lagt mig fast på nogen ugedag – så du har mulighed for at gøre din indflydelse gældende her ,0)

Der er rigtig gang i energierne for tiden. Flere gange ugentligt bliver jeg kontaktet angående ånder i huse, de laver meget ballade for tiden og bruger dermed en masse energi – energi de tager fra de mennesker, der bor i husene. Lad mig lige slå fast igen – Det skal de ikke!!! Så hvis du bliver generet er du velkommen til at kontakte mig, enten her på siden, via mali eller sms. Du kan også ringe til mig i min telefontid hverdage ml. 8.00 og 9.00 på 26167473.

Hvis du har brug for en lille øvelse til af få mere energi her i efteråret, tror jeg du vil få stor glæde af nedenstående. Du kan lave den så tit du føler for det, og lade dig blive fyldt op, af lige netop de ting du føler du har brug for.

Sæt dig godt tilrette med fødderne i gulvet. Tag 3 dybe indåndinger, pust langsomt ud, og mærk hvordan din krop slapper lidt mere af.
Du skal nu forestille dig, at der øverst på dit hoved er en smuk lotusblomst – en lotusblomst ligner meget en åkande, hvis du er i tvivl om, hvordan en lotus blomst ser ud.
Lotusblomsten kan folde sig ud, og folde sig ind. Når den folder sig ud, åbner du dig og modtager, og når den folder sig ind, lukker du af. Det vigtige er, at DU bestemmer, og DU kontrollere, om den folder sig ud, eller folder sig ind.
 
Du forstiller dig nu, at du åbner lotusblomsten, og dermed åbner dig. Du mærker nu, hvordan du langsomt fyldes af ro, overskud, klarhed, kærlighed, eller hvad du netop nu har brug for. Der er ingen begrænsninger på hvad, eller hvor meget du kan modtage.

Du lukker nu lotusblomsten, og dermed lukker du dig, og modtager ikke længere. Du kan nu åbne og lukke lotusblomsten nogle gange, og hver gang modtage lige netop det du har brug for.
Når du afslutter er det vigtigt at du har lukket din lotusblomst!