fbpx

Jeg har jo lovet nogen af jer, at dele oplevelser fra tema-aftenen i mandags her på bloggen…
Vi havde en super aften, det var dejligt, at se så mange interesserede kvinder – ja, der var ingen mænd, men de er meget velkomne, næste gang.
Tema-aftnerne foregår efter samme koncept og er altid d. 2. mandag i måneden. Vi begynder med oplæg fra Stinna og jeg om aftenens emne. Her er det selvfølgeligt muligt at stille spørgsmål og der er debat i gruppen.
Mandagens emne var clairvoyance og afdødekontakt. Stinna og jeg fortalte om hvordan vi bruger clairvoyance i vores hverdag, både i vores jobs og privat. Det kan være helt små ting som at lytte til den stemme der siger “Husk flåede tomater” når vi er ude for at købe ind og vi bestemt ikke mener at vi skal bruge det – men jo det skal vi jo…Når du træner din evne til at lytte til din indre stemme, dine guider, universets stemme…Træner du også dine clairvoyanteevner..
Vi talte om forskellige former for spøgelser, ånder og energier..Og hvordan man kommer af med dem. F.eks. er det en god idé at vaske arvestykker/gamle møbler af i eddikevand inden man tager dem i brug. Man kan rese sig selv, sit hus eller sine krystaller med Serapis Bey fra Aura-soma, det bruger jeg meget – det er en super god måde at komme eventuelle “energirester” til livs på.
I pausen var der mulighed for at købe spændende bøger, krystaller, englekort og andet fra Engleklinikkens butik.
Efter pausen havde vi afdøde kontakt, vi havde besøg af en baby, der ville fortælle moderen om hendes mission og vej her i livet, en far der ville bede sin datter tilgive sig selv for at tænke mindre pæne tanker om ham, 2 hunde der ville minde deres ejere om sider af sig selv som de glemte, f.eks. at lege noget mere. Vi havde besøg af Stinnas farmor og min fætter, bestemt ikke noget vi havde bedt om, men Stinna og jeg  havde jo heller ikke frabedt os at få besøg – det vil vi dog huske fremover, men der var jo en grund til at vi fik vores beskeder..
Vi sluttede aftenen som vi vil slutte alle tema-aftner – med mulighed for at stille spørgsmål og få clairvoyante svar.

Næste tema-aften er d. 8/2 kl. 19.00-21.30 prisen er 200,- kr. Aftenens emne er Energi ved hjælp af meditation.