fbpx

Jeg vil lige her, en tidlig mandag morgen, sige tak til alle de dejlige mennesker der kiggede forbi Næbbets stand på Helsemessen i Roskilde.

Det var en lidt stille messe, men det betød jo at der var bedre tid til at tale med dem der kom og viste deres interesse. Jeg må sige, at der blev taget rigtig godt imod de nye kurser jeg nu tilbyder. Chakrakurset er jo mit hjertebarn, det er det eneste af den slags jeg er stødt på i min søgen efter noget sådan. Vi kommer virkelig til at gå i dybden med hvert chakra – jeg glæder mig så meget til at vise hvor meget vores chakra betyder. 

Der er flere og flere der kan mærke, hvor stor en irritation det kan være at have energier/ånder i huset. Der er også mange der bliver skræmte at det, men heldigvis er der også flere og flere der finder ud af hvor let der er at få dem fjernet. Det er ikke alle ånder der skal fjernes, men hvis de driller ved at slukke lyset, flytte om på ting, åbner døre og vinduer må de videre. Der er også nogle ånder/energier der tapper mennesker og dyr for energi, det er heller ikke i orden, reagerer børn eller dyrene i huset ved at være bange eller urolige – må ånderne også videre til den “verden” de nu tilhører.

Har du nogen oplevelser med energier/ånder er du velkommen til at dele dem her på bloggen eller skrive til mig.

Ønsker alle en rigtig dejlig uge!