fbpx

Jeg er så glad, for rigtig mange ting. Foråret, solen, livet er noget af det, jeg glæder mig over hver dag.
Her til morgen sad jeg og læste blogs – og jeg blev så glad, da jeg læste Det lille spørgsmål af Lykke Rix. Lykke er ikke til overgangssko…tænk at jeg ikke er den eneste. Hvis du ikke kender Lykke Rix og hendes blog kan jeg anbefale dig at kigge et smut forbi, det er en fantastisk blog og Lykke er en fantastisk kvinde. Nå, tilbage til skoene, i min verden er sko, noget andre går med. Jeg går altid enten i støvler eller sandaler….Uhm, jeg elsker sandaler, høje, lave meget åbne, lidt lukkede og gerne i mange farver…Og lad mig bare indrømme det, jeg har fundet dem frem. Både i går og i dag har jeg afleveret børn, gået tur og handlet i sandaler..Nogle kigger, andre smiler – jeg nyder bare at kunne få luft, jeg føler mig lidt indespærret i støvler ;0)
Hvad er dit forhold til sandaler?
Hvilken slags foretrækker du?
Jeg ved, at nogen har et meget anstrengt forhold til dem, glæder mig til at høre fra dig ;0)