fbpx

Her er et billede af Ekkodalen på Bornholm – og det er på Bornholm min familie og jeg skal holde sommerferie igen i år – og jeg glæder mig så meget.
For det første elsker jeg den bornholmske natur, for det andet al den lækre fisk man altid får, for det tredje energien og roen på denne skønne ø, men mest af alt elsker jeg, at min barndomsveninde Mette bor her. Mette havde jeg ikke set i mange år, men hurra for Facebook, vupti der var hun og vi var på besøg derover sidste sommer. Skønt, Mette og jeg pludrede som i gamle dage og det var bare hyggeligt.

Ud over Bornholm skal vi i vores sommerferie også deltage i Gypsy Horse Show Team ved Landsskuet i Herning, det er i år de første 3 dage i juli, med vores dejlige hingst Næbbets Black Spirit, Nathalie, vores datter, skal ride ham. Det er også super hyggeligt at være sammen med andre mennekser der er lige så glade for de skønne sigøjner heste som os. Billedet med de mange heste er fra Odense dyrskue 2009.
Hvad skal du i din sommerferie?

Jeg vil også lige fortælle, at Næbbet holder sommerferie fra 24/6-11/8 begge dage inkl.

Til sidst vil jeg lige give dig et tip – elsker du krystaller, engle, tarot kort og meget mere af den slags holder Engleparadis ophørsudsalg, hvor du kan spare op til 85% – det er helt vildt.