fbpx

Mon jeg er den eneste, der er helt høj over det smukke vejr? – og så lover de 18 grader i weekenden – fedt!!

Jeg har nu fået sat datoer på de næste kurser, og kan nu se enden på færdiggørelsen af det nye smukke lokale!
Det lokale er simpelthen en af de største gaver, af materialistisk art,  jeg har nogensinde har fået. Sådan et smukt lysindfald, 4,05 meter til loftet, at alt det gamle træværk kunne bevares, og så at min skønne mand gider bruge så meget tid på, at gøre det klar til brug!
Tak, kære univers – jeg er bare så rig på alle planer!!

Meditationsholdet starter torsdag d. 23. april kl. 19.30-21.00 her på Næbbevej 7. Du kan læse mere om det her ,du skal scrolle til nederst på siden.
Jeg holder også snart  Weekend i den alternative verden.
Et helt fantastisk kursus, hvor vi er 2 undervisere mig og min skønne veninde Stinna Johansen fra Engelparadis.
Det er den 2. og 3. maj 2009, begge dage fra 10.00-16.00. 
I denne weekend vil du få muligheden for, at prøve om tarotkort, krystaller, healing eller andet er noget for dig. Du vil i løbet af denne weekend lære så meget, at du selv vil kunne bruge disse ting fra du kommer hjem og ud i fremtiden! Er det noget for dig, så tilmeld dig enten via mail naebbet@naebbet.dk eller tlf 26167473. Vi håber meget, at se dig!

Nu vil jeg køre ud i verden, og prøve at rette lidt på alle de mange energier, der for tiden vender helt på hovedet.
Hvis du oplever mærkelige ting for tiden er det ikke dig der er ved at blive skør! Hele energien vender bare rundt nu – se dig omkring:
Finanskrisen, gamle energier brydes ned og nye må til,
Barak Obama er kommet til, er da at vende de gamle energier på hovedet – absolut til det bedste!
Mange mennesker oplever at måtte sygemelde sig fra deres jobs, de gider det bare ikke mere, de vil lave noget der virkelig giver dem livskvalitet og højner deres energi – de kan mærke deres egne behov, sandelig også noget nyt for mange!
Hvis du oplever ting, du finder anderledes, må du meget gerne lægge en kommentar her på bloggen – det er altid spændende at dele oplevelser og tanker!

Rigtig god og kærlig påske!