fbpx

Presse

Her kan du se lidt at de artikler og udsendelser der har været med mig i blade, tv, aviser og radio. Som Healer og Heks bliver jeg interviewet, og kommer ud til folk som har brug for at få renset deres hus.

 

Skærmbillede 2011-10-03 kl. 22.23.07

Billed Bladet dokumenterer husrensning hos Jim Lyngvild

Jim Lyngvild er gået i gang med sin store drøm – et vikingehus i skønne omgivelser. Til det formål har modediktatoren købt den gamle, faldefærdige gård Hædersdal med tilhørende jord.
Men det er ikke lutter idyl. For nedrivningen har givet Jim og hans mand, Morten, problemer med en afdød beboer. Og derfor har Jim haft besøg af en clairvoyant på stedet – Mariakaisa Bruun.

 

Skærmbillede 2011-10-04 kl. 20.50.20Mariakaisa i Ude og Hjemme om husrens
Rikke fra Græsted er lidt som en ung Harry Potter – hun oplever nemlig gang på gang, at ting går i stykker omkring hende. Og hvis det ikke er bilradioen, der pludselig ikke kan slukkes, eller dørklokken, der går i stykker for tredje gang på kort tid, så er det lampen i køkkenet ,der blinker, når hun står under den

   Mere om husrens, denne gang i Nordvest

 

24Timer, hvor journalist Anne Winter får behandling og fortæller om det.
Kig på side 4 og 5, der er artiklen.
Selvom det er 318 år siden at den sidste heks blev brændt på bålet, lever heksejagten stadig i bedste velgående, mener den moderne heks, Mariakaisa.