fbpx

Nye tiderMange af jer der har talt med mig i løbet af det sidste halve år, har jo nok hørt mig tale om at det er oprydningsår i år.

Og det er det så også her på Næbbet. Noget af oprydningen har betydet ny ham eller nyt udseende her på hjemmesiden. Jeg er så glad for, at siden – set med mine øjne – er blevet mere klar og overskuelig.

I 2011 vil rigtig mange gamle mønstre blive brudt, der vil blive ryddet op i relationer og rod på alle planer. Heldigvis vil dette betyde, at vi kan gå ind i 2012 med fornyet energi og plads til alt det nye der vil komme til at ske. Så går du rundt og funderer over hvad alt dette, der til tider føles som kaos, betyder kan jeg trøste dig med, at det ene og alene er oprydning. Nyd processen og husk at al vækst støjer. Og sammen kan vi så glæde os over væksten og glæde os til 2012.

Rigtig skøn uge til dig