fbpx

Så er Succesfuldt Samarbejde endelig kommet frem i dagens lys. Det er en del af Næbbet – bare den del der henvender sig til virksomheder. Det er lidt mere coaching og lidt mindre behandling – men stadig et mix af alt det jeg kan! Jeg er så stolt af resultatet, du kan se det på www.succesfuldtsamarbejde.dk

Jeg er for tiden i gang med at udvikle hele forretningskonceptet, derfor vil dig, der jævnligt følger med her på siden, sikkert kunne se, at der bliver ændre lidt på tingene. Forhåbentligt kun til det bedre, men lad mig endelig høre hvad du synes!

Jeg tilbyder nu også Aura Somareadings – du kan læse mere her om hvad det er og hvordan det foregår, det er en helt fantastisk måde at få hjælp til at komme videre i sin udvikling eller få hjælp til problemer der fylder lige nu!

Så er det snart tid til Asnæs Helsemesse igen – årets absolut hyggeligst messe! Det er i weekenden 7. og 8. marts 2009 – begge dage fra 10-16. Jeg vil i år have alle Aura Somaflaskerne med og lave readings og lørdag kl. 14.00, vil jeg sammen med min skønne veninde Stinna Johansen fra Engleparadis, demonstrere clarivoyance og afdøde kontakt! Håber at se dig!
Der er, igen i år, sammensat et fantastisk program med spændende foredrag og mange arbejdende stande! Du kan læse om det hele på hjemmesiden.

Vi arbejder hårdt på, at blive færdige med den nye klinik – håber at være klar efter påske! Jeg skal nok lægge de første kurser ud her på siden, så snart vi ved hvornår dørene lukkes op!

Jeg vil ønske dig et rigtig smukt forår, husk hver dag at takke for alle de gode og skønne mennesker/oplevelser/følelser/ting og meget mere du har i dit liv!