fbpx

Du har jo nok set den film enten på DR2 eller på Facebook de seneste dage..
Filmen om at hjertet kan mere end bare pumpe blodet rundt i kroppen.. Der kan faktisk lagre følelser og reagerer meget hurtigere end hjernen på følelsesmæssige oplevelser.

Og det at hjernen og hjertet er forbundet og rent faktisk kommunikere med hinanden er for nogen af os ingen overraskelse, men det er bare så fedt at forskere nu også kigger på det.

Hjertets indre nervecenter blev opdaget i 1991 og blev allerede dengang kaldt hjertets lillehjerne, Nervecenteret består af neuroner ligesom hjernen i kraniet, og det betyder, at hjertet har sin egen hukommelse. (Du kan se hele udsendelsen lige her.)

Det er det, hestene er så fænomenale til at aktivere hos os og det er en essentiel del af mit og Sølvis arbejde med hestene. For hestene ved godt, hvad vi gemmer i hjertet, for de har direkte adgang. I hesteflokken har der ikke som i menneskeflokken været status forbundet med hjernen og “videnskab”, og derfor er denne unikke evne ikke blevet undertrykt.

For hestene tæller det ikke, hvilken slags videnskab, der er penge i. De er bare med det, der er.

I sidste uge fik Sølvi og jeg en mail fra Solveig Mørtz. Hun skriver:

“Mit møde med hestene hos Sølvi og Mariakaisa i januar måned i 2012 har sat dybe spor hos mig og har påvirket både mit arbejds- og privatliv i positiv retning. Som certificeret coach har jeg deltaget på mange kurser, videreuddannelser med danske og udenlandske foredragsholdere samt i diverse sessioner på højt teoretisk niveau. Hos Sølvi og Mariakaisa trådte jeg ud af “hjernen” og lyttede til mit “hjerte”. Med hesten som guide fandt jeg svar, som jeg ikke var bevist om tidligere. Det var i virkeligheden et møde med mig selv og min underbevidstheds største ønske.”

Eller måske var det Solveigs hjertes ubevidste største ønske? Det er vi ret sikre på at det var ;0)

Vil du også have adgang til dit hjertes ubevidste ønsker og muligheden for at transformere gamle blokeringer helt ned på celleplan, så er forløbet Dramafri lige noget for dig.

Vi har sat 3 dage af til fokus på dig og max.9 andre, hvor vi rykker dig fra dit hoved og ned i din krop og dit hjerte.
Og vi ved at hestene er de bedste til at få os til det, derfor glæder vi os vildt til at følge jer på denne transformerende rejse