fbpx

Hurra… Så er der sået en ny spire hos Næbbet! Vi begynder inden for de næste måneder på det nye kursuslokale. Det bliver så dejligt med et stort lyst lækkert lokal i den anden længe. For dem der ikke ved det bor jeg på en gård, så der er de ydre rammer – hm, vist kun tag og mur, men det er også godt nok. Min dejlige mand der altid står bag mig og alle mine, til tider skøre ideer, er også klar denne gang. Der bliver både kursuslokale, venteværelse og klinik derovre, hvor er det dog en gave at have sådan en mand, tak Univers!

Jeg er så småt begyndt at pusle med datoer på forårs kurserne, meditationsholdet kører løbende. Der starter et nyt hold op sidst i marts. Chakrakursus bliver først i maj og Weekend i den alternative verden er jo d. 26. og 27. april. Hvornår Find din indre Gudinde skal være ved jeg endnu ikke, det bliver, når der er samlet en gruppe skønne kvinder. Jeg glæder mig til at møde rigtig mange nysgerrige, åbne og glade mennesker i forbindelse med kurserne. Alle kurser har et max antal deltagere og der er tilmelding efter først til mølle.. princippet, så jo før du melder dig til, jo størrer chance er der for, at der stadig er ledige pladser.
Vil til sidst ønske jer alle en rigtig dejlig lys og kærlig weekend, må I bruge den på jeres kære og huske at fortælle hvor meget de betyder!