fbpx

Ja, det kan du tro der kan.
Her er et billede af nogle af hestene i min flok. Når jeg har klienter der skal arbejde med sig selv, er en af de stærkeste måder ved hjælp af heste..
Bare det at skulle vælge en hest at arbejde med, er rigtig svært for nogen. “Jeg ved jo ikke noget om heste, så det kan jeg da ikke” er svaret jeg får fra mange…Men, du skal ikke vide noget som helst for at vælge en hest. Mærk eller se efter hvilken der siger dig noget. Det kan være at en ser pænest ud, en virker rolig eller en har fået øje på dig…Tag den der falder dig ind.
Hvad siger valget så mig? 99 ud af 100 gange vil personligheden hos hesten spejle din personlighed eller problemer du tumler med. Og jeg kender jo mine heste super godt – ellers kunne jeg  ikke bruge dem i terapi. Så allerede her hjælper dyrene os så meget på vej. Og hestene vil under sessionen vise dig, hvor du har stærke sider og hvor der er noget at arbejde med…
Jeg bruger mine heste på mange forskellige måder – til kurser i samarbejde og nonverbalkommunikation rettet mod erhvervslivet, til mennesker med spiseforstyrrelser, til børn/unge med adfærdsudfordinger og på mange andre spændende måder.
Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at stille dem her eller ringe til mig i telefontiden ;0)