fbpx

Dejligt med vinterferie! Hyggligt at holde ferie med både mine skønne unger og min dejlige mand. Det er første gang vi alle har vinterferie sammen. Noget af min ferie går dog med at få de sidste ting på plads til Helsemessen i Roskilde d. 16. og 17. februar, hvor jeg har stand nr. 26.

Jeg begyndte min vinterferie med middag med min skønne og fantastiske veninde Ninia. Vi mødes alt for sjældent, men taler ofte i telefon med hinanden og  er dybt forbundet i hjerterne. Gode veninder og venner er noget man virkelig skal værdsætte. Jeg vil opfordre alle der læser dette til, at huske på at fortælle de mennesker de elsker og holder af, hvor meget de betyder i vores liv – en lille ting vi ofte glemmer,  men som betyder så uendelig meget.

På Helsemessen i Roskilde tilbyder jeg healing, clairvoyance og tarotoplæg som prøvebehandlinger, det er første gang at jeg udbyder clairvoyance som prøvebehandling, så jeg håber der bliver taget godt i mod det.  Der er 65 arbejdende stande på messen, så den er bestemt et besøg værd.  Det er så heldigt, at en af mine skønne veninder – Birgit fra klinik Tonus-Balance – har fået en stand lige ved siden af mig. Det bliver bare superhyggeligt! Skal du på messe håber jeg vi ses!

Udover messen i Roskilde skal jeg også være med til Helsemessen i Asnæs d. 1. og 2. marts, en lille hyggelig messe med bare 25 arbejdende stande. Det er rigtig dejligt at være på messe,  man møder en masse dejlige interesserede mennesker og når at få talt med kolleger – noget der ikke altid bliver tid til i hverdagen, hvor vi jo næsten alle arbejder i hver vores klinik og derfor ikke har kollegerne tæt på som på andre arbejdepladser.

D. 29. og 30. marts er der en lille lokal messe på skolen i Kundby, her kan du finde lokale kunstnere, butikker, foreninger og behandlere der viser hvad lokalområdet byder på. Meget hyggeligt og børnevenligt.