fbpx

For dem der trænger til at komme lidt ud eller bare godt kan lide messer, kan jeg fortælle at der den 30. august er alternativmesse i Niløse. Der vil du selvfølgelig finde både Næbbet og Engleklinikken, engleklinikken er min fantastiske veninde Stinna. Stinna sælger alverdens krystaller, engle, bøger og en masse andre spændende ting udover at have sin butik giver Stinna også Kranio-Sakral Terapi, det er hun helt utrolig til. Kan klart anbefales!Niløsemessen er en hyggelig endagsmesse med dejlig stemning, glæder mig til at se nye ansigter og gensyn med kendte!

Så har jeg fået sat datoer på første meditationshold i efteråret og på første chakrakursus. Du kan læse mere om kurserne her.

Det første kursus er meditationen, det er hveranden torsdag i ulige uger. Første aften er torsdag d. 25. september, de følgende aftner er: 9/10, 23 /10, 6/11 og vi slutter d. 27/10. Grunden til at sidste aften er rykket en uge er, at jeg er på Aura-somakursus d. 20. Der vil løbende være meditationshold hen over efterår og vinter så har du lyst til at deltage skal du bare sende mig en mail så vender jeg tilbage med næste holdstart.

Chakrakurset begynder lørdag d. 27/9 kl. 9.30. De følgende datoer er: 25/10, 15/11,6/12, 17/1, 14/2, 14/3 og 18/4. Det er muligt at der også bliver et søndagshold, så passer det dig bedre så bare ring eller mail.

Til sidst et rigtigt øv! Min højt elskede hund Fricka er ikke med hvalpe, vi troede ellers at der ville komme hvalpe sidst i juli, men nej. Sådan skulle det ikke være, vi har tudet og krammet og ser nu frem mod et roligt efterår. Heldigvis er Fricka sådan i ballance med sig selv, at hun har taget det hele roligt og bare været i det. Nu er hun igen klar til dejlige lange ture over de nyhøstede marker!