fbpx

Så nærmer årets hyggeligste messe sig, nemlig Odsherred Helsemesse i Asnæs forsamlingshus. Det er den kommende weekend, d. 7. og 8. marts 2009. Der er rigtig mange spændende ting på programmet i år, alt lige fra akupunktur til vægttab. Næbbets Healing, altså mig,  skal i år lave Aura Soma-readings og demonstrere clairvoyance sammen med min skønne veninde Stinna Johansen fra Engleparadis. Du kan se mere om messen her.  

Jeg knokler med Business Bootcamp i Succesfuldt Samarbejde. Det er intensiv forretningsudvikling, hårdt hjernearbejde, spændende udfordringer og en masse skønne kvinder. Det vil nok smitte af på denne hjemmeside, for vi lærer også noget om at komunikere klart til vores kunder og klienter – også via hjemmesiden, så jeg har planer om størrer omlægning af denne side, men bloggen vil stadig være et fast element her!!

Til sidst vil jeg lige fortælle at der er nye datoer for behandlinger i Skindergade 28A, Kbh. Jeg er der d. 25. og 26. marts fra kl. 10.00 til … jeg er færdig!
Det jeg tilbyder i Skindergade er helhedsbehandling, dvs en blanding af healing, clairvoyance, krystaller, Aura-Soma, massage, Kranio-Sakral Terapi og samtale. Min styrke er jo, at jeg altid giver individuelt tilpassede behandlinger, derfor kan jeg heller ikke helt klart fortælle dig på forhånd, hvad behandlingen vil bestå af, det kommer an på kroppens og energiens behov! Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid, du kan også ringe på tlf. 26 16 74 73, jeg er nemmest at træffe mellem 8 og 9 om morgenen!

Vil ønske dig et skønt og energifyldt forår, og så håber jeg vi ses i Asnæs