fbpx

Bliver du nogle aftner healet/fyldt med energi uden rigtig at vide hvorfor?
Det kan det være kærlig energi det bliver sendt fra den nyeste meditationsgruppe og til dem der er åbne for det. Gruppen er denne gang “helt tilfældigt” sammensat af skønne, kærlige kvinder, energien er bare så god og alle både bliver beriget og giver utrolig meget. Det er en gave – ikke kun for deltagerne – så sandelig også for mig, hvor er jeg dog taknemmelig for at kunne opleve disse skønne energier. Hvis du vil vide mere om meditationerne kan du klikke på linket her for at komme til siden om meditationerne. Lidt nede på siden står der om dem.

 Jeg takker dagligt universet for den plan der er med mit liv. Jeg er så utrolig glad for at få lov til, at bidrage/være vidne til så mange menneskers rejse i livet, ikke at min egen rejse altid har været nem, men de sten vi møder på vores vej er jo medvirkende til, at vi vokser og ser nye muligheder.
Jeg tænker på min skønne mormor hver eneste dag – sikke en gave at have tilbragt så meget tid i selskab med en så klog kvinde. For dem der ikke ved det vil jeg lige fortælle at min mormor var en “klog kone” der behandlede både mennekser og dyr. Hun healede, gav massage og bruget naturens skatte til lindring og helbredelse af sygdomme/ubalancer.