fbpx

Hvor er det bare fedt at starte dagen med at en fra meditationsholdet skriver på Facebook: “Hurra, i aften skal jeg til meditation.”
Og jeg må give hende ret, jeg siger også “hurra” og endnu mere “hurra” fordi min skønne teenagedatter elsker at være med! Så hyggeligt og dejligt at vi også kan dele glæden ved meditation.
I aften skal vi ud og flyve i luftballon – altså i meditationen. Det har jeg lovet et par stykker på holdet, så sådan bliver det i aften. Hver meditation jeg laver giver balance i alle chakra, det er så noget af det jeg lægger meget vægt på. Andre lægger vægten på noget andet, derfor synes jeg det er rigtig vigtigt at man mærker efter om det er det rigtige meditationshold man går på. Hvis du er i tvivl, kan du eventuelt spørge om du må være med en gang og mærke om det er noget for dig. Det er noget jeg bliver meget glad for at blive spurgt om, det viser jo at du tager dig selv seriøst og ikke som du måske tænker, at du er besværlig..

Jeg starter nye meditationshold i januar, er der en dag du kunne ønske dig, så skynd dig at skriv det til mig – jeg her ikke lagt dagen fast endnu!! De bliver som altid holdt her hos Næbbets Healing.

Håber at se dig til åbent hus d. 28. november i min nye smukke klinik fra 12.00-17.00 – du kan læse mere i bloggen neden under;0)

I næste blog vil der være mulighed for at modtage en helt gratis gave fra mig…Inspireret af Anna og hendes skønne blog.