fbpx

Som jeg har skrevet om i tidligere blogs planlægger jeg at lave temaaftner sammen med min super skønne veninde Stinna fra Engleparadis. De er nu næsten ude af støbeskeen, her er hvad de vil komme til at handle om: 

 • Energi ved hjælp af meditation
 • Skab dit eget liv
 • Tarot med personlige kort
 • De særlige børn
 • Dyrehealing/Kommunikation med dyr
 • Gudindeaften
 • Krystaller – mærk hvor meget energi der er i en krystal.
 • Farver og dufte
 • Håndlæsning
 • Bachs blomsterremedier
 • Pendulering
 • Farver og dufte
 • Healing
 • Clairvoyance
 • ….

Datoer følger snarest! Pris: 200,00 kr. pr. aften, incl. kaffe/the og lidt godt til ganen i pausen
Temaaftener afholdes på Næbbevej 7, 4534 Hørve – medmindre andet er angivet.

Glæder mig til at se mange interesserede og nysgerrige mennesker til disse spændende aftner ;0) Du kan høre mere til åbent hus lørdag d. 28. november 12.00-17.00 her på Næbbet.

Udover temaaftner går jeg og pusler med nye workshops i Succesfuldt Samarbejde, der bliver blandt andet en super fed samarbejdsworkshop, hvor vi skal bruge mine fantastiske heste til at synliggøre, hvor meget vores kropssprog og nonverbale kommunikation betyder – jeg skal nok skrive et link her, når den er helt færdig – glæd jer, det gør jeg…