fbpx

Hvis du ikke har læst denne artikel om hvad meditation gør for vores hjerne, kan du læse den her

Hvis du vil gå til meditation her til vinter, starter jeg et hold op igen sidst i januar, både i København og her på Næbbet. Så vil du sikre dig en plads kan du skrive til mig på naebbet@naebbet.dk og skrive meditation i emnefeltet. Skriv meget gerne om du ønsker at deltage i København eller på Næbbet.
Er du hurtig kan du endda få indflydelse på, hvilken dag det afholdes. Du kan bare skrive din ønskedag i mailen, så ser vi om det ikke kan gå op.

Du kan læse her hvad Louise siger om det at gå til meditation hos mig:

“Jeg har det bedst, når der ikke er rod omkring mig, jeg elsker at organisere og trives i orden.
Trods dette lykkes det mig meget tit at rode, alt kan komme til at rode, mit klædeskab, min bil, min stue; kort sagt: alt og alle i mine omgivelser kommer nemt til at blive rodet.
Mit indvendige kaos bliver let forvandlet til rod udenom mig selv, det er en ond cirkel.
Efter jeg er begyndt at gå til meditation hos Mariakaisa roder jeg mindre, eller måske er det fordi jeg automtisk organiserer og lægger på plads, uden at tage mig af det.
Før i tiden havnede mobiltelefon og nøgler tit i køleskabet eller værre steder, nu opdager jeg pludselig at listen med ting ”jeg-så-gerne-vil-ordne-men-aldrig-har-tid-til”- bliver kortere og kortere.

Jeg har aldrig gået til meditation hos nogen anden end Mariakaisa, og jeg kan end ikke forestille mig at gøre det, for mig er Mariakaisas omsorgsfulde sind og medmenneskelighed meditation i sig selv.”