fbpx

Så er det messetid igen. Denne gang er det den superhyggelige messe i Asnæs. Jeg har stand nr. 1 på Odsherred Helsemesse – det er ikke så stor en messe, men det er den hyggeligste messe jeg har været på nogensinde har været på – både som behandler og som besøgende.

På mesen er der rigtig mange gode og forskellige tilbud på både prøvebehandlinger og foredrag. Du kan læse mere om Odsherred Helsemesse her. Næbbets Healing tilbyder healing/clairvoyance, oplæg med tarotkort eller Aura-Soma som prøvebehandling på messen. Jeg glæder mig til igen at møde mange interesserede og nysgerrige mennesker og få mulighed for, at fortælle om de spændende kurser jeg tilbyder her i foråret.
 Chakrakurset begynder sidst i maj måned, der er stadig få ledige pladser så, hvis det har din interesse skal du sende mig en mail hvor du skriver at du gerne vil deltage – husk navn og adresse, så sender jeg dig detaljerne omkring endelig tilmelding, datoer og de praktiske ting.

Håber vi ses i Asnæs Forsamlingshus i løbet af weekenden. Rigtig god og kærlig weekend til alle!