fbpx

Et nemt og hurtigt redskab til egenomsorg er for mig, at huske at trække vejret dybt. For mig er det umuligt at være bekymret og fastlåst, samtidig med at jeg trækker vejret dybt. Hvordan er det for dig?

Hvis jeg rammes af frygt, f.eks. hvis jeg skal sende noget nyt på markedet, virkelig skal vækste eller min datter skal flyve alene som 16-årig til USA eller…fyld selv ud med hvad der kan provokere en frygtraktion frem hos dig. Så er denne øvelse for mig super effektiv:

Tag en dyb indånding gennem næsen, åben munden, slap af i hals og kæbe mens jeg på udåndingen gennem munden siger “ahhh”.

Det er faktisk også sådan vi gør når vi sukker og derved slipper spændingerne og kommer i kontakt med vores sjæl.

Det er faktisk en biologisk umulighed at trække vejret dybt og være bekymret samtidig. Så husk at jo dybere vi trækker vejret jo mere fredfyldte, afspændte og klare bliver vi.

Rigtig god dag til dig og husk at trække vejret