fbpx

Det er ikke bare noget jeg siger for at være provokerende – jeg synes mandage er en af de bedste ugedage.

Tænk sig at have sådan en helt ubrugt spændende uge foran sig… Jeg har det jo sådan med mine uger (og mit liv, men sig det ikke til nogen) at jeg aldrig helt ved hvad der kommer sådan ned i detaljen.. Jeg stikker de store rammer ud og venter spændt og med forventning på resten. For der viser sig jo altid meget mere og endnu mere spændende ting end jeg havde forventet.. Og jeg siger jo næsten aldrig nej til spændende oplevelser.

Nu sidder du måske og tænker “Så kan der da ikke ske mere spændende på en uge” Det kan der for mig – og jeg vil love dig at det ikke altid er lige når det dukker op at jeg tænker “Hurra, hvor spændende” men så må jeg jo enten sige at jeg ikke er klar til oplevelsen endnu eller også lige bruge lidt tid på at finde ud af hvorfor denne oplevelse/hændelse eller hvad det nu er, faktisk er en gave i mit liv. Og der er jo altid en gave at få – så måske skal der lige kigges efter den, andre gange er den så tydelig at jeg kun kan glædes.

For mig kan spændende ting være: At der i sidste uge ringede en journalist fra Jyllands Posten og helt vildt gerne ville høre mere om at jeg kalder mig en Heks. Det er da altid spændende at blive interviewet og så se hvordan det bliver vinklet.
En anden spændende ting fra sidste uge, var da der kun dukkede 4 op til workshop hvor der skulle have været 6. Det viste sig bare, at der var så meget at byde på fra de 4, at det havde været for meget med 6, så hurra for de 4 fantastiske mennesker der kom.

Jeg elsker mandage

Andre spændende ting, der er sket kan være når der over et møde med en kommune lige med et ikke er noget sted for en stakkels 15-årig pige at bo – og hun stirrer på mig og bedende siger kan jeg ikke bo hos dig, når nu min mor ikke vil have mig boende.

Eller når tunnellen lukkes af vand og jeg må aflyse behandlinger og bare blive hjemme og tage et par konsultationer over telefonen og ellers flytte resten.

Jeg elsker mandage

Jeg ved at denne vil bringe telefonclairvoyancer, kaffeaftale med veninde, forberedelse af workshop, workshop for en flok meget spændende ledere med den super fantastiske Puk Degnegaard, rensning af hus på Fyn, klip og farve af håret

Hvad bringer denne uge for dig??
Du må også gerne dele oplevelser der måske ikke lige var de bedste ved første øjekast, men blev en kæmpe gave.. Ordet er frit og jeg glæder mig til at høre om dine oplevelser

Rigtig skøn og spændende uge til dig