fbpx

Kan du få disse billeder til at passe sammen?

Billede 1. Travl småbørnsmor til 2, manglende nærvær, tankespin, søvnunderskud, en krop der er et transportmiddel fra A til B og et fint stativ til at hænge tøjet på

Billede 2. Skør og sjov småbørnsmor til 2, indre ro, glæde, kreativitet, overskud, en krop der er fuld af sansninger, liv, leg, power og nydelse

Det kan jeg

Det er Laura

Ja, både billede 1 og 2

Forskellen er chakratour, natur og indre arbejde

Når jeg får sådan en beskrivelse som den jeg vil dele med dig her, så tuder jeg lidt af lykke

Det er jo netop på grund af oplevelser som den med Laura, og 1000 vis af andre mænd, kvinder og børn, at jeg sætter så stor pris på mit arbejde. Tænk sig, at jeg får lov til at dele disse fantastiske  og effektive redskaber som jeg har fået med mig, og som jeg har brugt mere end 40 år på at udvikle (også selv om jeg i starten ikke vidste det var det jeg gjorde)

Tak

“I starten var jeg nok ret skeptisk.

Jeg er ingeniør og naturvidenskabelig af baggrund, så chakraer var ikke det, der lige lå først for.

Jeg vidste ikke om det var noget jeg kunne ”finde ud af” eller hvad jeg skulle bruge det til.
Nysgerrigt kastede jeg mig ud i at prøve øvelserne.

I starten var det lidt som at spille et nyt instrument.

Jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle holde på instrumentet eller hvordan jeg kunne spille, men øvelse for øvelse lærte jeg mere og mere under Mariakaisas altid skønne guiding.

Skridt for skridt fik jeg mere ro i tankerne og mere og mere kontakt til kroppen igen.

Det var som om at for hver chakra, jeg arbejdede, jo mere levende blev min krop.
Jeg havde slet ikke opdaget hvor grå den var blevet, at den efterhånden ofte mest var et transportmiddel fra A til B og et fint stativ at hænge pænt tøj på, men med Mariakaisas chakraøvelser blev den vækket til live, fuld af sansninger, liv, kreativitet, leg, power og nydelse.

Det er altså ret imponerende hvad sådan et par øvelser, meditationer og spørgsmål på rette tidspunkt kan føre med sig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mariakaisa og hendes måde at arbejde med chakraer på.

Mariakaisa har en dejlig umiddelbar og lettilgængelig måde at formidle på. Her er ikke noget hokus pokus eller lange, indviklede ritualer. Det er helt nede på jorden, det er nemt at implementere og det kan passes ind selv i en travl småbørnshverdag med fuldtidsjob.

Det er ganske enkelt skønt 🙂

Det geniale er at det virker uanset om man er totalt nybegynder, som jeg var i starten, eller om man har prøvet det flere gange, hvilket jeg har nu.

Øvelserne virker på forskellige måder hver gang man prøver dem alt efter hvad man har brug for på lige præcis det tidspunkt.

Det vigtigste er at man er nysgerrig og går til det med et åbent sind.

Jo færre forventninger man har til at det skal føles på en bestemt måde eller give et bestemt resultat, jo større udbytte.

Chakraer er for mig en måde at få fokus på de forskellige dele i mit liv: ro, glæde, power, sanselighed, kreativitet, kærlighed – og jeg kan på alle måder anbefale Mariakaisas tilgangsvinkel til det.

Det beriger, det begejstrer og det løfter.”

Laura, 33 år

Så hvis du er en af dem der syntes at chakra arbejdet lød for godt til at være sandt, så kan jeg kun sige: Det er det ikke!

Det er fuldstændig magisk, transformerende og bedst af alt lige til at gå til, hvis du får den rigtige guidning

Du kan snuppe din plads lige her