fbpx

Husker du, at skønne på og takke for alle de skønne mennesker, dyr og ting i dit liv? Har du ikke lige fået det gjort her på det sidste, kommer her en opfordring til at gøre det. Jeg er så taknemlig for min super skønne mand – hvor er det fedt at kunne sige sådan efter 10 år sammen – jeg bliver faktisk mere og mere forelsket i ham og alt det han indeholder, mine 2 super fantastiske unger – sunde, glade, fulde af gode ideer der kan drive selv en mor til vanvid nogen gange, mest når jeg ikke selv har overskud. Jeg er taknemlig for at bo helt her ude på landet på vores lille gård med alle dyrene, de 2 meget forskellige, men skønne hunde, alle vores heste der tvinger mig ud i stalden og naturen, når jeg ikke selv gør det af lyst. Jeg er taknemlig for mine dejlige veninder og venner, for at kunne se det skønne i livet, for at være født ind i en familie, der altid har haft det alternative som en naturlig del af livet. Jeg kunne blive ved, men det er de ting der lige kommer til mig i skrivende stund.
Hvad er du taknemlig for i dag?

Jeg har pr. 1. november sagt farvel til at arbejde fast på skoler med børn med særlige behov. Jeg vil stadig arbejde med disse børn, men det vil blive hjemme hos familierne eller her i klinikken på Næbbet. Jeg mener jo stadig, at arbejdet er lige så vigtigt, men synes det er så vigtigt at forældrene bliver indraget noget mere og det er altså nemmere fra hejmmefronten. Jeg tager stadig ud og holder oplæg for både lærere og forældre og også på skoler eller fritidshjem eller hvor der nu er interesse for emnet. Hos disse dejlige børn er det så lidt der skal til for at gøre en forskel!