fbpx

Det var nogle af de ting som den skønne klient Puk og jeg havde til session med Lukas i dag…

 så fantastisk og helt magisk og fint i arbejdet med hestene

Ja, du læste rigtigt hun var til en session med Lukas (det er navnet på den ene af Puks heste).
Hun var ikke til session med hverken mig eller Puk – og det var super fedt for hende at det lige netop var med en hest… “For han har jo ikke lært det han kan, han kan det bare og så det bliver så tydeligt, når det bliver vist af en hest..”
Og det har altså bare en større og helt anden virkning, når det vises af hesten frem for hvis det nu var Puk eller mig der sagde det.  

For var det sagt af jer som coach eller terapeut, så kunne jeg jo bare sige Ja Ja, og så gøre som jeg plejer, men det kan jeg ikke nu…” Hurra det er jo lige netop det der er så fantastisk og helt magisk og fint i arbejdet med hestene – Tak for at vi får lov til at lave dette helt utrolig arbejde.

Og det er jo netop også noget af det hestene kan, og derfor de er så fantastiske hvis du vil flytte dig i livet. De spejler og tydeliggør lige netop hvor du er og hvad det næste skridt du skal arbejde med, er.

Når vi arbejder med klienter, er min og Puks opgave faktisk bare at “oversætte” hestens sprog og forklare hvad det er den viser dig.

Er du nysgerrig kan du se mere om det vi laver lige her. Og vil du være med i lodtrækningen om en gratis session, kan du jo samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev på siden. Vi trækker lod hver måned blandt alle tilmeldte.

PS. Hesten på billedet er ikke Lukas, men det kunne det lige så godt være. Det er Romany, en af de andre heste vi bruger til sessioner med klienter.