fbpx

ubalance

Ubalance, sidder du måske og tænker lige nu.. Ja, ubalance lige her i mit liv – altså indtil i går.. For da fik jeg en kæmpe indsigt..

Jeg har selv skabt denne ubalance, og heldigvis har Universet passet super godt på mig. Heldigvis på den måde, at elles var jeg da brudt sammen..

Min super gode kontakt til Universet har gjort at jeg er blevet passet på – og så snart jeg var klar til at gøre noget ved det – så stod det helt tydeligt, lige der med kæmpe bogstaver på loftet i mit soveværelse, da jeg vågnede i går morges kl 04.30..

Og hvor er jeg dog taknemmelig for det, jeg har strakt rettet op på det idag, og sendt mails ud til dem jeg havde draget ind i dette drama/skuespil for at jeg kunne lære. Tak for at I deltog, nu er det slut.

Har du balance i dit liv?

Er der balance mellem det du giver og modtager?

Er der balance i den kærlighed du giver dig selv og andre?

Er der balance mellem det du sender ud og lukker ind?