fbpx

Hold da op hvor er der dog mange der spørger mig om det for tiden.. Bare her til morgen har jeg fået spørgsmålet på 11 forskellige måder – så akutelt må man da sige det er.

Hvad pokker sker der dog lige for tiden??

Nogle siger at jorden snart går under, at vi går ind i det nye paradigme, at verden bliver en anden, at vi går ind i en anden energi..

Det bedste råd jeg kan give dig er at være i det der kommer, jo mere du går ind i de følelser og oplevelser du møder – jo nemmere kan du slippe dem, når du har lært af dem.. For det er nemlig det denne tid handler om, at lære så vi kan slippe og gå ind i det næste år med fornyet ren energi, klar det nye der kommer.

JA, der sker forandringer – og jeg glæder mig til næste år. Men jeg glæder mig da også over det vi er i lige nu.. Hold da op hvor der renses ud på alle planer og på alle måder. Det er som om dette er de sidste krampetrækninger, vi skal af med det sidste.

Går du og har ondt i maven over alt det der sker, så hold øje med mit nyhedsbrev der kommer i aften. Jeg har nemlig også haft ondt i maven, men så måtte jeg jo tage min egen medicin og lave en super god øvelse.. Og den deler jeg med dig i nyhedsbrevet senere.

Du må meget gerne dele dine oplevelser med mig og de andre læsere her eller på Facebook

 

 

Mange har spurgt mig hvad jeg tror der kommer – jeg tror at der kommer en tid, hvor det der for mig er det vigtigste kommer i fokus igen, nemlig nærvær, kærlighed og ren energi.
Jeg er sikker på at det er slut med forestillinger, facader, falskhed og fantasikasteller..

Vi må alle bidrage med det bedste vi kan lige fra hjertet, så bliver alting bare så meget nemmere og renere.

Hav en skøn dag ;0)