fbpx

Ja, så er jeg her igen…Ikke fordi jeg har været på ferie eller noget af den slags, jeg har bare haft så susende travlt. Travlt med rigtig gode ting så som, at finpudse min nye workshoprække, rense en masse huse, behandle mange dejlige klienter, holde tema-aftener og ind i mellem tale med min store dejlige pige, Nathalie, der har valgt at bruge et år i USA, hvor hun skal ride vildt mange heste hver dag og også behandle nogle af dem, der har det dårligt.
Holdt da op, hvor har jeg mærket, hvor tæt Nathalie og jeg egentlig er på hinanden, hvor mange tanker vi normalt deler med hinanden, hvor meget det betyder for hele familien, at hun ikke pusler rundt mere…Og for hestene, kattene og hundene. Men det er så fedt og jeg er så stolt af hende, tænkt som 16årig at turde rejse ud i verden og indtage den, møde andre familier med så åbent og nysgerrigt sind som Nathalie gør – ja jeg er sgu stolt og jeg ved at vingerne kan bære..Glæder mig nu til at besøge hende til december.

Hvad fylder du din tid med?

Nå det var en hel masse om mit privatliv, men det er det jeg bruger tid og følelser på, men nu til noget helt andet..
Som du nok har læst tidligere holder jeg åbent hus på tirsdag kl. 19.30 i Skindergade, Kbh og jeg håber at se dig. Det er her muligt at høre om, hvordan du kan blive så selvkørende rent energimæssigt, at du til enhver tid kan rette din energi, hvis du bliver bragt ud af balance. Du kan stille spørgsmål om meditation, ånder, spøgelser, energier og balance i hverdagen og hvad du ellers går og tumler med.

Info-aftenen er gratis, men du skal tilmelde dig på info@agentpossible.dk